reklama

Prezenty na roczek

Chce zrobic urodziny z dominujacym motywem Kubusia Puchatka tzn balony,talerzyki ,kubeczki:tak:

ja też planuję zrobić imprezę w stylu Kubusiowym:-D

ja zrobię jedno przyjęcie i tylko na słodko bo to w końcu urodziny Antka, więc ma być "dzieciowo", a nie dorosło:-p owszem zaproszę chrzestnych i dziadków, ale będą tylko słodkości, tort itd:-D moja kumpela właśnie tak zrobiła (motyw Auta) i było świetnie:-) były czapeczki, gwizdki, napoje w kartonikach - Leony, Kubusie, bańki mydlane, oczywiście szampan Picolo - dosłownie wszystko co tylko dusza malucha zapragnie i ja też chce tak zrobić:-D dorośli pojedzą ciasta wypiją kawkę i dziękuję:-p

reklama
Surv daj znać czy Miś jest fajny :D bo ja bym chciała dla Zu kupić a widzę, że babka wystawiła drugiego... co prawda nieco droższego ale szpoko :-D

Kate, widziałam gadżety urodzinowe w Smyku, ale u Was chyba nie ma, nie? Na allegro wybór taki sobie, za to są wypasione dekoracje tortowe, które chyba kupię.
niestety nie mamy Smyka, ale mamy ABC dla dziecka czy coś takiego;-) zobaczę co tam jest, ale z tego co mi się kojarzy to wybór jest kiepski:baffled: na allegro też lipa, ale kumpela mówi, żeby popatrzeć w hipermarketach - i to zrobię bo Kubuś musi być i koniec:-p
a Misio fajowski:-D

My w dniu urodzin małego bedziemy na Mazurach:-)więc imprezka dopiero jak wrócimy, ale pewnie jakieś ciasto, tort i jakaś lekka kolacja. U nas żadnych dzieci:baffled:Kuba jest pierwszy:baffled:
Surv fajny ten miś, kurcze musze małemu włączyć kanały bajkowe w "ence":-D

u nas urodziny robimy 27 czerwca w sobotę na działce u teściów - o ile pogoda dopisze będzie grill - Surv liczę na fajne przepisy i jakie mięska zrobić - jakoś brak mi pomysłów.
więc będą mięska, sałatki i tort - niestety teściowa uparła się zrobić - tłusty i ochydny:no:, ale zapowiedziałam mężowi że ja i tak zamówię torcik specjalny roczkowy:-)
u nas dzieciaków będzie siódemka - wiec będzie wesoło:-)

Kurczę, ja się jeszcze nad tym wszystkim nie zastanawiałam, ale widzę, że Wasze przygotowania do rocznicy naszych szkrabów idą pełną parą. Fajne pomysły:-D:-D:-D I ja muszę coś wykombinować:tak::tak::tak:

reklama
ja naszej młodej czytelniczce kupiłam książeczke
Tomek i przyjaciele Witajcie wesołe lokomotywy, Księgarnia Kapitałka
na dzień dziecka

Babcia dla swojej wnusi ukochanej zakupi (moimi intenetowymi łapkami:-))
Fisher Price Książeczka Rymowanka L4886 (641212205) - Aukcje internetowe Allegro

a myślę że na roczek to albo szczeniaczek albo gąsienice gawędziarkę. Pobawiłam się nią troszkę w sklepie i suuper mi się wyfaje
Gąsienica gawędziarka Fischer-Price (645165106) - Aukcje internetowe Allegro

:-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry