Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ale gadżety
my na dzień dziecka już mamy basen,a na roczek chcę rowerek taki jak ma Kicrym.Nie wiem co dziadki planuja,ale Maciek i tak się ze wszystkiego cieszy
to takie fajne pianki, co naklejać można na wannę podczas kąpieli, Lenka uwielbia się nimi bawić na basenie, więc kupiłam na dzień dziecka:-) i jeszcze tą ksiązeczkę dokupię i tyle.
Pabla super te zwierzaczki. My na dzien dziecka kupimy chyba jakies podobne zabawki do kapieli i jakas ksiazke bo Szymon je uwielbia. jakis chyba mol ksiazkowy mi rosnie
na urodziny pewnie bedzie ten Szczeniaczek i jezdzik ale to kupie juz w Polsce bo nie bede stad taszczyc
ja dochodze do wniosku że jednak chyba jej książeczkę kupię taką interaktywną. Ona bardzo lubi książki i potrafi jedną oglądać w nieskończoność czasem a w garnuszku ostatnio jest na topie mrugajacy nosek i męczy go niemiłosiernie wiec jakby połączyć tak te dwie obserwacje to jak nic wychodzi ta książeczka interaktywna. Jutro sobie obmacam i zobaczę też po księgarniach
kurcze ale jest fajnych rzeczy dla dzieciaków teraz
co podać??? poprosze jakies fajne szybkie przepisy na pychotki u mnie bedzie na pewno salatka gyrosowa i z feta; ja to w ogole uwielbiam salatki; ja nie chce obiadu szykowac tylko tort, ze dwa ciasta i przekaski