• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Prezenty, prezenty... :)

• Starter tematu Starter tematu aga-pg
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja zająca przemilczę bo chyba przez to że od piątku w szpitalu byłam wymknęło się to szalonym babciom, ciocią i zając zamienił się w Boże Narodzenie.i oczywiście Szymcio w niedzielę nie wiedziałw co ręce włożyć- np. kasy z fisher price jeszcze nie dotykał bo nie było czasu.za to zestaw o smokach z palymobile to mega hit i figurki dinozaurów pływających.

reklama
ja mam już prezenty kupione Dominik duże autko dostanie i tor do aut plus wkrętarkę boss a Emilka wróżkę barbie i matę pod telewizor ale to na gwiazdkę na mikołaja raczej coś skromnego i małego :tak:

Nasz gwiazdor też już gotowy.w tym roku odlot ale serio już brak miejsca na zabawki a komputer chcę odwlec w czasie ile się tylko da więc nasz zapaleniec dostanie prawdziwego quada i autko które reklamują z jego ulubionej bajki cars2 dużego ag.enta z Kinia zero problemu stolik edukacyjny ale jak zwykle brak pomysłu dla męża chrzesniaka 2 klasa liczą się tylko gry gry gry oczywiście na komputer lub w komórce ech szkoda gadać.macie jakieś pomysły?

U mnie mikołaj czeka.w tym roku wymyśliłam że szymek oczywiście wyczyscil buty postawił obok kini i wielką torbę a do niej wrzucił ich list do gwiazdora.a w zamian dostaną upominki szymek puzzle gigant cars2 Kinia slimaka z lusterkiem i melodyjkami i komplecik kinder czekoladek.ale pod koldra wieczorem znajdzie rozge by był czujny i grzeczny.
A u was jak?

Kasiad, niezły zestaw, szkoda, że nie mieszkamy bliżej od siebie, dziewczynki poćwiczyłyby razem, Wiki też śpiewa jako Maryja "Lulajże Jezuniu", chyba się zapłaczę na tych jasełkach ze wzruszenia:-p:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry