Martunia dostała dziś
FURRY FRENZIES MINI DOMEK + PIESEK HASBRO PROMOCJA (1343795548) - Aukcje internetowe Allegro i od chrzestnego jakieś cudaczne flamastry co to mnóstwo kolorów da sie stworzyć przekręcając coś tam, książeczkę z szablonami, i coś tam jeszcze do rysowania.
Jako że wczoraj zobaczyła Mikołaja (na osiedlu u mojego brata przechadzał się między blokami ze Śnieżynką- ku ogromnej uciesze mojego brata "no ciekawe, czy oni zdążą z tymi prezentami"

), wieczorem został ostatecznie stworzony list, bo do tej pory nie mogła się zdecydować, co chce, lista była baaardzo długa- wczoraj skurczyła się do:
ROZBIEGANE MIASTECZKO FURRY FRENZIES KRÓLIK (1347564728) - Aukcje internetowe Allegro tylko z kotkiem zamiast króliczka, bo przecież Martuś kocha kotki- mąż dogadał sie z przedstawicielem, i zamienił mu z jakiegoś innego zestawu z porwanym opakowaniem (firma, w której pracuje mąż, obsługuje Hasbro)
GIGGLE WIGGLE - HIT OD MB - NAJTANIEJ NA ALLEGRO! (1349972830) - Aukcje internetowe Allegro
GRA ZRĘCZNOŚCIOWA ZŁY PIES BANDAI REKLAMA TV (1355605922) - Aukcje internetowe Allegro
Podpytywałam ją od jakiegoś czasu, i o tym mówiła najczęściej, więc już kupione/ zamówione- prezenty od nas i od moich braci.
W liście pojawiła się jeszcze kuchnia- może weźmiemy za punkty vitay, dziś mąż odwoził mnie do pracy i zrzędziałm mu przez pół drogi- przez pierwsze pół wymieniałam, co możemy wziąć, a on na wszystko, że bez sensu- garnki ingenio nie, bo przecież chcesz kuchenkę indukcyjną, żelazko nie, bo badziewiaste, suszarka nie, bo jak się zepsuje to nie ma gwarancji, itp... mówię- no to została tylko kuchnia dla Martusi

I dziś przypomniała sobie, że zapomniała o spadających małpkach, to powiemy teściowej żeby kupiła :-)