mamoośka
Fanka BB :)
Dobre Czechow musze o tym pamiętać na moją eks to i on by nie zadziałal...Najlepiej działa kwas solny.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobre Czechow musze o tym pamiętać na moją eks to i on by nie zadziałal...Najlepiej działa kwas solny.![]()
jako chemik polecam kwas siarkowy (VI) albo chromiankę - wszystko zeżreNajlepiej działa kwas solny.![]()
Chyba tylko najpierw trzeba włosy opalić i wyrwać zęby, bo tego chyba nie trawi kwasjako chemik polecam kwas siarkowy (VI) albo chromiankę - wszystko zeżre

Cholewka to w takim razie ona zatańczą na naszym pogrzebie a nie my na ichNo cóż ta moja też jest najpewniej z tego samego materiału co twoja - Mamo Julci.
Ją to nic nie weźmie sądzę, że nawet kostucha będzie się długo zastanawiać....
Cholewka to w takim razie ona zatańczą na naszym pogrzebie a nie my na ich
[FONT="]moja tesciowa to czasem nawet przypomina ta z kawałów[/FONT]
Ja też zawsze powtarzam,że jak miałabym być taka jak ona to wolałabym nie doczekać zięciów i synowej.Nie zdziwiłoby mnie to.
Wiem, że kiedyś i ja stanę się teściową... Mam cichą nadzieję że nie będę taką zołzą. Na pewno nie będę idealna ale jak będę taka jak moja to się chyba zastrzelę (hmmm trochę to sprzeczne, najpewniej nie będę sobie zdawała sprawy że taka jestem)