Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jak Twoja teściowa męża złapała?
Jeju niewiedziałam,że chodzą po świecie ludzie,których NIKT nie lubi![]()
Gratki dla eks teściowej za "zrozumienie" metafory z ziemniaczkamiRybciu widze,że masz wybuchowy charakter więc witaj w klubie.U mnie było ciut inaczej.Teściowa przez wiele lat żerowała na nas,a że ja o to robiłam eksmężowi awantury doszło do tego,że ona przychodziła pod moją nieobecnośc i ciągła od niego co się dało.Były to czasy jeszcze tzw,kartkowe.Miałam kuzynke,która pracowała w hurtowni spożywczej- więc szafki miałam obficie zaopatrzone.Wiedząc że coś tam powinnam miec - nie znajdowałam tego..bo oczywiście synuś podarował mamusi.Pewnego dnia zaqszła mi tak za skóre,że wygarnełam jej wszystko co o niej myślałam a ona mi na to,że to za to że ona nam tak pomaga- tego już byłoza wiele.Powiedzialam,że owszem pomaga ale tylko ziemniaki wyjadac z piwnicy.Ona uniosła się honorem i przywiozła mi na rowerze chyba wiaderko ziemniaków.Ja wiele nie myśląc łap za worek i za nią tymi ziemniakami- rozsypalam po całym podwórku..wiecie zaczeła je zbierac na czworaka,a ja poszłam do domu ze śmiechem.Od tamtej pory mialam spokój bo znowu przestała przychodzic.
Ubawiłam się
Później zabawa w ciuciubabkę kończy się dla mojego dręczyciela tragicznie. Szkoda, że nie mam teściowej takiej jaką ma moja bratowa :-) Czyli moją mamę. I muszę przyznać, że bratowa nigdy nie narzekała. Do tego moja mama utrzymuje bardzo dobre relacje z rodzicami bratowej i dość często zdarzają się wspólne święta lub imprezy. Ale ONA jest z tych osób co swoim dzieciom da pierwsze i ostatnie, aż czasami wręcz przesadza