Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W to nie wątpięRybcia tu by więcej takich poematów bylo...nie tylko z tobą w roli głównej....
W każdym bądż razie mój mąż zaczął ostatnio bronic swojej mamusi. Widac go pamięc zawodzi... No i powoli, ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu wychodzi z niego jej CHARAKTER! Hmmm...Ciężki ogrzech do zgryzienia. Obym tylko niedługo nie musiała się udzielac na wątku dla rozwodników :-)W to nie wątpięW każdym bądż razie mój mąż zaczął ostatnio bronic swojej mamusi. Widac go pamięc zawodzi... No i powoli, ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu wychodzi z niego jej CHARAKTER! Hmmm...Ciężki ogrzech do zgryzienia. Obym tylko niedługo nie musiała się udzielac na wątku dla rozwodników :-)
Pozdrawiam ;-)
No to wyrazy współczucia.Wiesz czasami faceci mają zaniki pamięci...

Życie, Mamo Julci, życie... Dośc zaskakujące jest to, że popełnia te same karygodne błędy, które wytykał swojej matce. Jeszcze trochę poczekam i poobserwuję. Jeśli dalej będzie szedł tą drogą to najzwyczajniej w świecie pożegnamy się raz na zawsze. Narazie nie ma co podejmowac pochopnych decyzji bo byc może ma jakąś chwilową zawiechę![]()
).