• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Anastazja pakiecik fajny i te badania ja robiłam.... rzeczywiście to podstawa:-) ale drogo niestety buuu. widzę że odchudzasz się jednak:-D:-D

Kwiatuszek polej tego rosołku mmmm smaka narobiłaś:-) coś nie w sosie jesteś?? Oby się nie przekształcił:-)

Nikusia
pamiętam kochana, chwilowe zaćmienie umysłu hihi:-):-)

Zuza mogłabyś zerknąć na wykres??? jakieś dziwne rzeczy się dzieją u mnie z temp, też tak miałaś??? na owu za wcześnie....może utro normalnie już będzie :-)

Roza_ z tego co wiem to tempka po owu ma iść w górę tak? i powyżej 37 do @ jest szansa na dzidziola ,może u Ciebie tempka dopiero wzrasta i będzie skok jeszcze wyższy po owulacji ? zobaczysz na wizycie u lekarza i nie ma co się tak sugerować tempką bo jak sama wiesz ma na nią wpływ wiele czynników:tak: więc spokojnie na wizycie potwierdzi owu i będziemy wiedziały

Nikusia ja jutro sobie zrobię te badania u mnie też są płatne ale siła wyższa jak się chce mieć dziecię to trzeba odjąć sobie od buzi ;-)

a ja od poniedziałku na dietę idę bo teraz wyjeżdzam do przyjaciółki na weekend i będę winkować po @ a co bo później znowu czas oczekiwania będzie po owu aaa i od jutra clo :-)

Zuza - NIC BARDZIEJ BŁĘDNEGO!!!
Temp. może byc ciążowa i byc na poziomie 36,5- uwierz mi wiele takich cykli widziały oczy moje :tak::tak:
Wszytsko zależne jest od tego w jakim miejscu się mierzy (waginalnie zazwyczaj temp jest o kilka stopni wyższa) ja mierzę oralnie i na prawdę jestem dośc nisko- temperaturowa...ba w 1 ciąży tem ani razu nie przekroczyła mi 36.9...także moim zdaniem nie ma się co sugerowac...
Roza - widzisz są dwie szkoły jeśli to Twój pierwszy cykl z Clo to może jest to dośc szybka reakcja organizmu???? A może rzeczywiście jest tak, że teraz masz takie temp a jak będzie po owu to jeszcze wyższe???No to jest loteria ...ale masz monitoring to się wszystko wyjaśni ....ja &&&&&&&&&&&&& za nas kciuki aby nam się udało...- TO KIEDY NAM WYPADA, ŻE RODZIMY?????:confused::-):-D

Kwiatuszku??Jak dzisiaj?
Zuza???
Kasienkadg, Sun, - jak tam nasze ciężarówki?
Danao - cześć...no wypadałoby, żeby były jakieś zaciążenia...:tak: u mnie za 3 dni wszystko JASNE BĘDZIE :tak:...ale wmawiam sobie, za raz za anastazją ... :-) że uda mi się teraz i zajdę

danka - się obijała, ściemniara jedna :-p
roza - ale tempka, może to taka reakcja na CLO?:szok:
Wczoraj 2 dziewczyny oznajmiły o ciąży, wczoraj też dowiedziałam się że taki kolega zostanie tatą, i to musi być już wysoka ciąża bo znają płeć, a ślub brali rok po nas :dry:
no ale dzisiaj słuchałam 8 rozdziału , i nie wolno zazdrościć innym , przecież nam też się udało :tak::tak: udało bo trzeba wierzyć że się udało :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry