• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Czesc kobietki;)

Wpadlam zobaczyc co u was i przesłać troche fluidkow;)) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kiepsko sie czuje i dlatego malo siedze na forum. Jak nie mdlosci, to spanie, to bol glowy... Byle do konca 12tyg i licze na to ze bedzie lepiej;)
Wczoraj mnie naszla ochota na karpatke wiec pieklam wieczorem:-D

A Sun ma w brzuszku 3cm olbrzyma;D Mysle, ze sie do was w koncu odezwie;) Ale na majowkach tez nie ma jej za duzo;)

Kasienkadg - dawaj dawaj przydadzą się bo u mnie losy fasolinki się ważą :tak: znaczy się mam nadzieję, że jeden żołnierz mojego M-ka zabawił się ostro z moją komórką jajową :-D:-)...no i będzie z tego w Lipcu dzidziuś :tak::tak::tak:
Sun - GRATULACJE 3 cm wielkiego szczęścia...BOSZZZZZZZZZ jak JA wam zazdroszczę :sorry::sorry:

Wyciągam nas z czeluści drugiej strony...HALO HALO !!!!!:eek:
Ja wiem, że wszystkie chciałybyśmy aby nasze problemy z zajściem w ciąże zniknęły ale wątek mógłby istnieć dla Tych co takowe problemy czekają lub mają nie???
U mnie standard 5 d fl i już wiem, że dupa blada :no: szkoda no ale przecież włosów rwała nie będę nie...
Czekam 2 dni do wizyty i walczymy dalej :tak:
SERDECZNIE POZDRAWIAM :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry