• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Witam, przepraszam, że znikłam...pochłonął mnie dół przeogromniasty :sorry2:... ale uwierzcie mi odpoczywam... brak wykresów, stresów, pomiarów i ekscytacji wprowadziły mnie w bardzo pozytywny stan...i chcę aby tak zostało...
Nie pYtajcie mnie nawet o dzień cyklu bo nie wiem ...wiem jedno mam teraz cały tydzień wolnego...zamierzam byczyc się fizycznie i psychicznie... marzę o wylocie na 10 rocznicę ślubu do PARYŻA :tak:...I już myślami zwiedzam to cudowne miasto w objęciach mojego ukochanego męża :tak:
A I myslami też jestem już w okresie świąt, przeglądam portale z kieckami i fajnymi dodatkami...myślę o ładnej zastawie na stół wigilijny i takie tam...Jednym słowem skończyłam etap wypatrywania drugiego cudu... Otaczam się tylko pozytywnym myśleniem...nie wiem na jak długo starczy ale wierzę, że pogodzenie się z niepłodnością też przynosi ulgę....
SERDECZNIE WAS POZDRAWIAM... jesli któraś chce bliższego kontaktu to mogę podac maila bo tu rzadko zaglądała będę :sorry2:

reklama
Dzięń dobry:-) Troche mnie nie było, gdyż leniłam się na długim weekendzie poza domem. Niby odpoczęłam, ale nie powiem, swoje wymarzłam:tak: Jakieś przeziębienie się do mnie przyczepiło:-( Uświadomiłam sobie dzisiaj, że jakoś teraz powinnam dostać @ ( dzisiaj mam 23 dc, specjalnie liczyłam :-D stojąc pod regałem z "pieluszkami" ).
Aaaa prawie kończy mi się remont, dzisiaj panowie malowali mi sypialnię:-D
To tyle o mnie, a co u Was dziewczyny?
Nikusia Ty wpadaj do nas od czasu do czasu i faktycznie zostaw którejs z nas jakis kontakt do siebie. I życzę z całego serca wpadki, tej takiej przez duże W.
Buziaki dla Was dziewczyny:-)

hej dziewczyny

Nikusia ja też ostatnio mam doła i jestem z Tobą,podrzuć maila z przyjemnością do Ciebie napiszę ,

ja od dzisiaj postanowiłam wziąść się za siebie ,mówię ogólnie ćwiczenia codziennie po 30 minut ,wrzucę się w wir pracy w domu i mam nadzieję codziennie rano wstawać w dobrym nastroju :-) ,dbać o siebie i swoje ciało ,koniec ze smutami!!!! W sobotę mam 30 urodziny koleżanki nie jest to impreza bo już taką miała ,ale nas nie było bo ja chorowałam ,więc w sobotę będziemy tylko My nawet się cieszę bo ja nie przepadam za tłumem :sorry:więc może sobie coś z tej okazji sobie kupię ładnego ;-)

danao
trzymam kciuki za szybko przeprowadzony remont,Nas czeka mam nadzieję w przyszłym roku na wiosnę mam dużo planów ze zmianą w mieszkaniu i mam nadzieję,że sie uda bo jak wiadomo liczy się kasa :sorry::tak:

a ja też nie mierzę tempki na razie odpocząć muszę też od tego napięcia

pozdrawiam cieplutko

reklama
Witam również :)
miło trafić na takie forum, można sobie pomarudzić, ponarzekać ;P bo niestety mąż mimo cierpliwości sporej ma już chyba dość tematu, a rozmawianie z koleżankami, które "zaskoczyły" szybko nie ma sensu, bo usłyszeć można co najwyżej "spokojnie" (bo ktoś komu coś przyszło z łatwością nie zrozumie kogoś kto co miesiąc wyje w poduszkę z rozczarowania)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry