• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
oj tam całej butli nie wypiłaś:-p:-p
zazdroszczę apetytu bo ja ledwo trzy placki zjadłam na obiad:tak:

Maja poszła na dwór do babci i całe szczęście boja nie mam sił i cały dzień przed tv by spędziła czego nienawidzę:-)

moja Mała to przed kompem spędzałaby czas ,ale ma wyłączony net u siebie ,więc siedzi w pokoju ale nie wiem co robi ,mam nadzieję,że sprząta ;-)

a ja apetyt mam i chyba od poniedziałku wezmę się za siebie bo zaraz będą oponki większe niż od kamaza :-p

Widzę że cicho, może nawet nikt nie zagląda, ale i tak napiszę....
roza - :wściekła/y::-( nic więcej, ale trzeba wierzyć i mieć nadzieję:tak:
zuza - tyle serduszek , wow, nieźle - Ja ostatnio mam słabe libido, także nic na siłę, może też dlatego się nie udaje . Ja to chyba jestem jakaś głupia - to Ty masz już dziecko ? :sorry2:

Piękna zima przyszła tej jesieni, ale spokojnie, pod koniec tygodnia ma być nawet do 17 stopni ciepła :tak:
Ja sobie raczkuję w pisaniu bloga, pracuje i żyję :-p
A co u Was? ;-)

helloł

anastazja ja mam dziecko ma 16 lat skończone to moja siostra młodsza ,którą się zajmuje :tak: serduszek powiadasz :zawstydzona/y: ja mam jakieś wysokie w tym miesiącu za to mój M ma słabe i męczę go jak mogę a co tylko On może jak mu się chce :-p;-)

No Ja się też już przeprosiłam z zimowymi rzeczami a w pracy nawet z takim kaloryferkiem małym :tak:
zuza -aaaaa to teraz wszystko jasne :-) mnie się akurat teraz libido włączyło, jak już po ptokach , no ale trudno, jakoś w ogóle się nie przejmuje, może to i źle, ale jak nie mam ochoty, to na nic wszystko a mnie tylko boli, więc po co takie cyrki :dry:
Jestem maniaczką konkursów :szok::szok::baffled: trzymajcie mnie bo mnie zamkną w wariatkowie :-D:-D

anastazja Ty blog piszesz? ja dopiero go zauważyłam :-)u Nas przez chwilę nie było prądu i od razu zimno się w domu zrobiło :baffled:brrr

bardzo pozytywna z Ciebie osóbka a ja myślałam,że jestem sama :confused:że wszyscy są dookoła mnie pesymistami :sorry2:a tu proszę miło spotkać kogoś kto "pała" radością z życia tak jak ja ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry