reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

spadaj ,spadaj :**** pamiętaj,że się zdarzają !;-)
kaha będą dobre wyniki a kiedy będą eMka?i robiliście ogólne badania nasienia czy inne jeszcze?
LALECZKA trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&

reklama
zauzanka - eMka badania możemy powtórzyć dopiero za 2 miesiące. Bo co 3 miesiące wszystko się odnawia a badanie robiliśmy 12 grudnia. Robiliśmy badania ogólne. Wszystko jest okej, po za ruchliwością. Norma w ruchliwości a+b powinna być 32% a mojego jest 28%. Mam nadzieję że to tylko przez przeziębienie tak źle wyszło.

przeziębienie też ma duży wpływ na ruchliwość ,mój M bierze androvit od kilku lat i jak powtarzaliśmy badania to miał bardzo dobre i p.dr kazała mu brać bo to suplement diety i bardzo wspomaga żołnierzyki ;-)

no mój też zaczął właśnie brać androvid :D:D
A twój też miał wcześniej gorze, że zaczął brać? Czy tak sam z siebie? Bo chciałabym wiedzieć czy pomogło ;-)

po pierwszych kilka lat temu badaniach wyszło,że jest bakteria :confused2:wyleczył i Pani dr od jakiś 3 lat przepisała mu jakieś strasznie drogie leki kosztowały ponad 300 zł i starczyły na miesiąc :eek: po nich miał takie spidy ,że Pani dr się śmiała,że nie mam możliwości nie zajścia w ciążę ,ale to było w trakcie inseminacji i późnej in vitro ,badania w między czasie dobre później jak już było po wszystkim pani dr powiedziała ,że może brać androvit zawsze to będzie miał lepsze wyniki i tak zostalismy zwłaszcza,że mój M pali papierosy niestety :cool: ok uciekam kochana ,przyjechał M i obiadek będziemy szamać

trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&:tak:

anastazja1m - nie chciałam Cię urazić. Wiem, że 24 a 28 to nie wielka różnica, ale przy PCO wiek ma znaczenie.
.
Żadne mi tam urazić , Ja się urażam tylko uraczam :-D:-D

Aleście naklepały, masakra nie doczytam :szok: ale fajny temat poruszyłyscie, remont, Ja kocham remonty, tylko jak mogę planować, kupować a nie że mam remontować :no:
Która to białej łazienki nie lubi? A jakiego koloru wanny jeszcze są :eek: Ja szukam inspiracji na malowanie do sypialni na wiosnę, miałam już pomarańcz, pomarańcz + fiolet intensywny, teraz mam wrzosowy + szary ( miał być beż ). Jedyne miejsce kolorystycznie którego nie chcę zmieniać to właśnie łazienka :tak::tak:od A do Z mój projekt, i jestem zadowolona :-pszafeczki bym tylko pozmieniała, ale to kwestia finansowa :-)
roza - no bo co to za obijanie się :-p jak wszyscy to wszyscy :tak:
kaha - powodzenia na wizycie
zuza - a Nikusia nic nie pisała?
danka - to Ty co tydzień masz zajęcia? żeby byli świadkowie to zapytam - Kiedy do mnie wpadasz ?;-)

reklama
No tak wyszło, że co tydzień. Nie tyle,że zajęcia, ale egzaminy. W zeszłym tygodniu w sobotę i niedzielę to były egzaminy z tego e-learningu, teraz w sobotę i za tydzień w sobotę i w niedzielę egzaminy na rachunkowości:-D Tak to jest jak się zachciało dwóch kierunków jednocześnie.:-D
A przyjechać mogę... po 27 -ym, ale jak znam życie to pewnie w lutym:-D

P.S. Niedobrze mi:-( Mam dziwne przeczucie, że mnie jakaś jelitówka właśnie bierze:-( Szlag...

Do góry