Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja nie wstaje... W dzien tez umiarkowanie, aleja chyba za malo pynow pije, niestety. Bo jak pije wiecej i to biegam czesciej na siusiu, ale to logicze.
Witam, mnie na zaparcia pomagają owoce. I suszone, najlepiej śliwki i surowe - conajmniej dwa jabłka dziennie. Więcej nie za bardzo mogę, bo muszę się pilnować z cukrem. A jeśli chodzi o siusianie to na początku ciąży potrafiłam wstawać nawet i dwa razy w nocy pijąc tyle co zwylke. Potem w drugim trymestrze było lepiej a teraz zaczyna się od nowa. : Pić trzeba dużo soków, ale uważajcie na dosładzane! Ja piję tylko fortunę bo deklarują, że nie dosładzana, ale nigdy nic nie wiadomo!
Ja piję Nałęczowiankę bo mi smakuje,sama robie sok z marchi i jabłek,wpadają też kompoty i soki domowej roboty mamy :laugh:
i co z tego wynika? że do kibelka w nocy poszłam 3 razy!!!!! ale siuisu
na reszte czekam...
dziewczyny polecam też suszone śliwki zalac wodą, poczekać aż porządnie nasiakną, dodać wywar do kompoty, mozna też zjeść te śliwki znamoczone. Naprawdę pomaga, przynajmniej mnie.
Cudowna sprawa!!!!
Rano na sniadanko zjadłam namoczone platki owsiane z kilkoma suszonymi sliweczkami,jabłuszkiem i mleczkiem i przed chwilą bez problemowo zalatwilam Ważne potrzeby ;D
czyli mam kolejny sposób ;D