reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

PRODUKTY CANPOLa

Ziu_ta

Fanka BB :)
1. Nozyczki - stanowczo odradzam, są zbyt "grube". W dodatku troche jakby przyrdzewiały !!! :o mimo, ze przed każdym użyciem przecierałam spirytusem. Zakupiłam Baby One - są super.

2. Termometr do kapieli - po miesiacu się rozleciał. Na szczęscie juz mamy wprawe i mamy metode na "łokieć" ;D

reklama
podpisuję się - nożyczki nadają się swietnie jedynie do obcinania plastików, na których dyndają ceny przy ubrankach. u rączek jeszcze jakoś to idzie, ale u nożek obcięcie pazurków jest niemożliwe!

Zgadzam się z tymi nożyczkami, beznadziejne! :( Jak ktoś mógł wymyśleć tak grube nożyczki do tak maleńkich paznokci? Ja od początku używam obcinacza firmy Gerber i jestem bardzo zadowolona. :)

Zgadzam się co do nożyczek i termometra też - nasz też się rozpadł.Jedyne co używamy z tego typu zestawów, to obcinak do paznokietków u nóg - ten zdaje egzamin

pozdr
nikita

Z Canpola odradzam torbę do wózka (taką na rzeczy dla niemowląt). Jest z tworzywa (taki plastik-guma) i wglądała bardzo solodnie. Kosztowała też niemało - ok. 60 zł. Widziałam je w trzech kolorach - różową, niebieską i zieloną (wszystkie w kwiatuszki). Miała fajne bajery - matę do przewijania, plastikową torebkę na brudne pieluchy, wolne małe kieszonki na zewnątrz - np. na butelkę czy komórkę, przegródki na butelki itp. Byłaby naprawdę świetna.... gdyby nie rozpadła sie po miesiącu. Po prostu to tworzywo popękało na szwach. Początkowo podkleiłam to taśmą, ale zaraz puściło w innych miejscach.
Myślałam, że to dlatego, że zbyt ją wypychałam. Ale niedługo potem to samo stało się z taką samą torbą u mojego brata. Tyle że tamta była mało eksploatowana. Jej nie wypychali, a i tak popękała. Po prostu lipa. W dodatku za te piniądze.

Ale nie wszystko z Canpola jest takie kiepskie. Bardzo lubię smoczki (uspokajające) "Balonik", zresztą te do butelek też. W porównaniu do innych firm są dużo tańsze (w porównianiu do NUKa nawet o połowę). Tak samo butelki. Używam już 2,5 roku i cały czas dobrze mi służą.

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:szczoteczka+grzebyczek - szczoteczce odpadła rączka przy pierwszym upadku, a Piotruś przygryzł kiedyś ząbki w grzebyczku i wyobraźcie sobie że odpadły aż cztery to cud że ich nie połknął, termometr też do d.... po drugiej kąpieli się rozpadł ogólnie firma podpadła mi na całej lini i wystrzegam się jej jak diabła :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

zgadzam sie ze nie wszysttkie prod canpola sa beeee. Uzywam ich smoczków i odciagacz tez mam tej firmy. na to nie narzekam

Ja z Canpola odradzam jak wszystkie dziewczyny nożyczki do obcinania paznokietek oraz smoczki do butelek - są miekkie i nie odpowietrzają się tak jak powinny.

reklama
to ja stanę prawie w obronie firmy ;) młody ma takiego słonika-grzechotkę na rękę i bardzo go lubi. to nic, że po praniu trochę słonik głos stracił, i tak jest fajny ;)

Do góry