Coffe18
Fanka BB :)
Nie jest to dobra porada … korzystałam z polecanego przez Ciebie kto ma lek i wyszłam na tym średnioNie trzeba dzwonić po aptekach wystarczy wpisać w ktomalek.pl![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jest to dobra porada … korzystałam z polecanego przez Ciebie kto ma lek i wyszłam na tym średnioNie trzeba dzwonić po aptekach wystarczy wpisać w ktomalek.pl![]()
A mnie nigdy nie oszukałoNie jest to dobra porada … korzystałam z polecanego przez Ciebie kto ma lek i wyszłam na tym średniopokazywało ze lek jest dostępny a na miejscu okazało się ze nie było także polecam autorce postu dla pewności zadzwonić , zapytać i sobie na spokojnie wtedy pod lek podjechać
![]()
Zycie …A mnie nigdy nie oszukało![]()
Tak. Brałam Dostinex 2x w tygodniu a później 1x w tygodniuHej dziewczyny czy udało się komuś zbić prolaktyne od roku walczę z dość wysoką i dalej nic, mój gin powiedział że nie uda nam się jeśli nie poprawię wyników.
Bromergon brałam 2 miesiące i miałam po nim silna depresję. Przeszłam na Dostinex i życie stało się piękneBromergon ale mój organizm toleruje tylko 0,5 tabletki więcej nie daje rady. Strasznie spada mi ciśnienie
oferta jeszcze aktualna?Sprzedam Dostinex, 4ipół tabletki, ważność do października 23 roku.
Możliwa sprzedaż przez OLX lub vinted.
Cena 40zl
Nam się poszczęściło z nim
Odbiór osobisty Warszawa metro dw. Wileński
A po co Ci leki, które już są 1,5 roku po ważności?oferta jeszcze aktualna?