Witam Moniś
tu Adaśko
(Adam Kołodziński)
chciałem Ci przekazać, że łączę się z Wami w tych trudnych chwilach i podjąłem pewne działania w celu zebrania pieniążków (w miarę swoich możliwości)
rozesłałem po pracownikach mojej firmy maila z krótkim opisem Waszej historii i linkiem do strony Majeczki - wiem, że ktoś już powpłacał (ja oczywiście też przekażę jakąś sumę na ten cel)
Rozmawiałem dziś z Marcinem i przekazałem mu kilka informacji co zamierzam zrobić:
wraz z kilkoma osobami z kręgu DJ'skiego chcemy zorganizować imprezę charytatywną połączoną ze zbiórką pieniędzy na ten cel - mam już załatwioną drukarnię, która mi wydrukuje za darmo plakaty, mam ustawionego człowieka, który takimi imprezami się zajmuje i pomoże to zorganizować - obecnie trwają rozmowy z właścicielami kilku klubów w naszym regionie gdzie by to można zorganizować (z tym nie będzie problemu) i już organizujemy ekipę, która na tej imprezie zagra (aby ściągnąć jak najwięcej ludzi trzeba kogoś sławnego aby tych ludzi przyciągnąć - to też załatwiamy a mamy dobre kontakty z gwiazdami polskiej sceny muzyki klubowej) tak więc powinno się udać
Wiele firm ma w swoich budżetach środki na cele charytatywne, koleżanka pracuje w firmie TUV RHEILAND, która zajmuje się przyznawaniem certyfikatów ISO - ma dość obszerną bazę klientów - dużych firm. Prześle mi namiary do członków zarządów tych firm - tam chcę uderzyć. To samo zrobię ze swojej bazy klientów - to jest dużo ludzi, dużo firm, liczę że ktoś się skusi.
Rozmawiałem już o tym z Twoim mężem
Moniś - na ile mogę na tyle pomogę - widzę, że macie wiele pomysłów - z całego serca życzę powodzenia i jestem z Wami
pozdrawiam serdecznie
Adam