Cześć Wszystkim, pełen szacuneczek - JESTESCIE NIESAMOWICI !!!
Maja dla bezpieczeństwa wciąż jeszcze na Oiomie. Doktorek bardzo o nią dba, bo wie, że tylu wspaniałych ludzi walczy o naszą córeczkę razem z nami, nie może więc pozwolić na żadną wpadkę

Wchodzę na to forum kiedy tylko mogę i nie mogę uwierzyć, że to się dzieje na serio, tak bezinteresownie, dzialacie jak burza...nabrałam nadziei, że naprawdę podołamy.
Adaśko - podejmujmujesz się nie małej rzeczy z tą akcją, i wiesz, że sam działasz, ile ci się uda z tymi koncertami...zawsze będzie Bomba!!! Sama myśl, że robisz to dla naszej córeczki, a więc i dla nas...wzrusza mnie do łez. Podobnie pomoc wszystkich tutaj. Współpraca aż kipi na tych stronnicach - czyż to niesamowite?!
Z góry wielkie dzięki, wspólpracownikom męża, którzy włączają się ostro do akcji. Karlam to już nie chwalę, bo ona napewno czuje w serduchu ile zdziałala swoim postem

...wszystkim znajomym oraz tym kochanym duszyczkom, które razem z nami nawiedzają skrzynki pocztowe firm, fundacji itp. Wszystkie nowe osobki, które zaglądają na to forum, nie pozostają obojętne wobec sprawy. Rozrastamy się z każdym dniem. Nie mam słów...teraz płaczę ze szczęścia!