reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Już 17:00, a wieści z wizyty o 16:00 wciąż brak ...
Czekamy .... Mam nadziję, że nasza Majunia ma się coraz lepiej i niedługo popatrzy swoimi oczkami na mamusię i tatusia :tak: a potem ślicznie się uśmiechnie :tak:
Tryzmam kciuki i modlę się :tak:

PS. Eve28 nie musisz dziękować, Wiola dzwoniła do nas i opowiadała co przeżywacie ... zdarzało się, że płakałyśmy we trzy do słuchawki ... modlitwa była czymś naturalnym w tej sutuacji :tak:

To czekanie jest straszne...
Sw.Mikolaju...
Rezygnuje z prezentu w tym roku...w zamian prosze o wielki worek zdrowka dla Majeczki:)) a dla jej rodzicow po dwa wory sily i cierpliwosci...

Mam smsa od Moniki:
OCH...ŁZY MI CIEKNĄ ZE SZCZESCIA, MAJA NA MNIE SPOJRZALA TYMI ZBLAKANYMI SLEPKAMI. WYCALOWALAM JA, POSPIEWALAM A ONA DRZEMALA. LEKARZ POTWIERDZIL ZE JEST OK BEZ INFEKCJI, Z DOBRYMI PARAMETRAMI. JUZ JEJ RACZKI SKREPOWALI HEHE...I PODSUMOWAL ZE WRESZCIE DO PRZODU...ALEZ MI DOBRZE...TYLKO Z ZOSIA DUZO GORZEJ....OJ CIENIUTKO...PROSZE O ZDROWASKI DLA NIEJ.
Dziewczyny...czuje ze dzieje sie cud!
juuuuupiiii
buziaki
no i nadal zdrowaski...za zosie tez
pa

Matko, jakie wieści!!! Aż mam ciarki na całym ciele, chce mi się płakać ze szczęścia. Wiedziałam, że Maja się wyzbiera ona jest niesamowita!!! Oczywiście dalej trzymam mocno kciuki również za Zosię :tak:

reklama
Wspaniałe wiadomości :tak::tak::tak::-):-):-):tak::tak::tak:
Wierzyłam od początku że z Majeczką będzie coraz lepiej i lepiej :tak:
I trzymam kciuki za Zosię, trzeba wierzyć że ona również wydobrzeje:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry