reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moniczko, wypłacz się do woli... to pomaga i przynosi ulgę... Bardzo wszyscy modlimy się o to, żebyś już niedługo mogła płakać wyłącznie z radości i wzruszenia, czego życzę Ci z całego serca.

Z całej siły trzymam kciuki za Twoją śliczną kruszynkę!!

reklama
Moniczko, wypłacz się do woli... to pomaga i przynosi ulgę... Bardzo wszyscy modlimy się o to, żebyś już niedługo mogła płakać wyłącznie z radości i wzruszenia, czego życzę Ci z całego serca.

Z całej siły trzymam kciuki za Twoją śliczną kruszynkę!!
Podpisuję się pod słowami Oli,bo sama nie wiem co napisać...
Dlaczego tak się dzieje na tym świecie:wściekła/y:
Ale my wierzymy,że będzie dobrze !!!

Mamo Kuby trzymaj się.Widzę,że dużo nas tutaj-aniołkowych mam:-(

Ech... Boże jak możesz na to pozwolić:wściekła/y: /przepraszam jesli kogoś uraziłam:sorry2:/

Nic mądrego napisac nie potrafię poza tym, że jestem, wspieram, modlę się.........:-)
Ach... całuski i trzymam kciuki
Przepraszam za nastrój...:dry:

Ale tak bardzo chciałabym /i nie tylko ja/ żeby już było dobrze:tak:
a tu ciągle COŚ!!!
Gdzie sprawiedliwość:confused::confused::confused:

:-:)-:)-(... tak bardzo chciałam przeczytać same dobre wieści ( pewnie jak każda z nas)......:-(

Monisiu płacz do woli.... to ci pomoże , przyniesie ulgę...

Majeczko skarbeczku nie poddawaj się!!! My tu jesteśmy i modlimy się za was cały czas. Trzymamy mocno kciuki, żeby w końcu w waszych serduszkach zagościło szczęście i radość.

Ja również liczyłam na jakieś lepsze wieści, a tu znów nieciekawie. Biedna Maja tyle musi wycierpieć. Biedni Monika i Marcin, tyle nerwów i strachu i niewiadomych.
Panie Boże zabierz od nich te cierpienia i pozwól wreszcie cieszyć się zdrowiem! Pomóż Mai szybko wyjść z tej choroby, pozwól Jej wrócić z Rodzicami do domu! Bardzo Cię Panie o to proszę!!!
Moniś a Ty się wypłacz. Ulgę Ci to przyniesie i pomoże zebrać dalsze siły. I zobaczysz, że wszystko będzie dobrze!!! Ja wierzę, że Matka Boska pomoże Mai i wkrótce całą trójką będziecie w domu!!!
Modlę się za Was, przesyłam gorące uściski i mnóstwo calusów!!!

Niedlugo kolejna wizyta..................................:zawstydzona/y: ochhhhhhhhhhhh
zeby bylo lepiej..........prosze......................:-(

Czas na odwiedziny maleńkiej.
Tak bardzo liczę że jest lepiej.
Bądźmy dobrej myśli i nie przestawajmy się modlić!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry