reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzieńdb wszystkim, zaczęłam dziś dzień od przeglądania tego wątku
Dziewczynki jesteście kochane, że tu jesteście.....
Starszego wysłałam do przedszkola, a maleńka zajada chrupki, dzięki temu mogę podczytywać...:sorry2: Dodaje mi to dużo sił na co dzień, zaraz przyjdzie rehabilitant... oj jak mała tego nie lubi :-( ale to naprawdę pomaga! Zaczynamy już siedzieć.

reklama
Na rozpoczęcie dnia... dużo sił dla Zosi, walcz maleńka!
Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków, bo nic tak w życiu najbardziej nie jest potrzebne jak ono!

Mońcik jak minęła noc... wypoczywaj byś miał siłę przeciwstawić się Piątkowi....
Płacz bo to potrzebne, a w wierze ukojenie.

I znowu całe niebo płacze.... :-( zimno się zrobiło szaro, tak jakoś ponuro.

[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
codziennie jestem tu z nadzieją, by przecztać, że to wszystko to jakaś koszmarna pomyłka

Majeczko śpij Aniołku...

Dzien dobry:-(
dopiero sie uporalam z tymi moimi diabelkami ........maz jeszcze dzis na egzamin prawa jazdy pojechal ..........i w ogole nerwowo w domu............a ja pierwsze co to do komputera.............

To forum zawsze tętniło taką nadzieją...

Nie potrafię się pogodzic, że tak to się potoczyło...

A napis: "Majeczko serc tysiące poruszyłaś... Baby Boom" jest naprawdę ładny i w 100% trafiony!

Gdybym ja miała złożyc ten wieniec, to serce by mi pękło...

li-6403.png

Witamy i my......

Napis jaki wybierzecie taki będzie dla mnie dobry..... ja jakoś nie umiem, nie potrafię ostatmio funkcjonować.....:-( co do potwierdzeń wpłaty.... mi też nie jest potrzebny....
Madziu nie zaprzątaj tym sobie głowy My wszyscy tu wiemy, ze jesteś cudowną osóbką i wszystko chcialabys jak najbardziej uczciwie...ale to naprawde nie potrzebnie..... dla pewnie nas tu wszystkich jest ok tak jak jest......zamiast je wypisywac idź z synkiem na lody, na spacer...

Pochmurnie się zrobiło....

reklama
Cześć:-(
tak napis z sercami,piękny...
ale nie tak miało być przecież:no::no::no:
trzymajcie się wszyscy.
Moniko,Marcinie,oby Bóg dał Wam siłę...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama