reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja też nie wyobrażam sobie żeby nie zacząć dnia od wątku Majeczki....

Nie staram się zrozumieć ani pojąć tego co się wydarzyło...bo poprostu nie potrafię...ale myślę...stale i w kólko myślę...

Odkąd na BB pojawił sie wątek 'Proszę Pomóżcie Mai'...Majeczka z dnia na dzień zdobywała coraz większe grono Przyjaciół...dla wielu z nas była NASZĄ Majeczką...zagościła w tylu sercach...stała się dla nas kimś tak bardzo bliskim...tyle myśli krążyło wokół Mai...tyle osób dzień po dniu towarzyszyło jej i nawoływało do walki...tyle modlitw wznosiło sie do Nieba w intencji jej zdrówka...życia...
a teraz...tyle wylanych łez...tyle serc rozerwanych na kawałeczki...a w każdym kawałeczku serca NASZA Maja...i...co można powiedzieć...jedynie to...Niezbadane Są Wyroki Boskie...

(*)(*)(*)...odpoczywaj Nasz Kwiatuszku...

Moniko Marcinie...nieustająco modlę się za Was...o to żeby dobry Bóg dał Wam siłę na przetrwanie najgorszych chwil...

Nie mogę sie pozbierać...nie potrafie nie myśleć...nie umiem nie płakać...

Witajcie Kochane!!!
Ja również zaczynam od wejścia na ten wątek. Strasznie źle spałam, wciąż myślę o tej tragedii... próbuję to sobie jakoś wytłumaczyć, ale nie potrafię... Za wcześnie, za szybko odeszła Majeczka...
Wczoraj też się zryczałam, kiedy czytałam bajeczkę Werci. Na końcu był rysunek... Łąka, motylek,... pszczółka... A moja Wercia krzyknęła: "Mama, Maja!". Miałam taką kluchę w gardle... Zaczęłam ryczeć jak głupia...

Wierzę ,że jesteś ,że gdzieś tam istniejesz
i ,że rozumiesz dlaczego...
wierzę ,że nic się bez celu nie dzieje
tyle spotkało nas złego ....
żyję nadzieją ,że znów się spotkamy
a wtedy światu wybaczę ...
Żyję nadzieją ,że nie brak Ci mamy
nie mogę myśleć inaczej...
niewiele tak czasu nam było dane
zaledwie kilka tygodni ...
to jakby nuty raz tylko zagrane fragmentu Twojej melodii.
lecz ja nauczyłam się ich na pamięć
i będę po cichu nucić...
czasami tylko mój głos się załamie
bo WIEM ,że nie możesz WRÓCIĆ ..

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Ja też zawsze zaczynam od wątku Majeczki...... chociaż nie zawsze piszę.......poprostu nie wiem co:zawstydzona/y::-:)-(

(*) Majeczko...

Witam!
...Moniczko, Marcinie nie przestaję się modliś o siły dla Was...

Co do napisu na szarfie to też najpiękniejszy jest ten, że Majeczka poruszyła nasze serca - ja bym tylko zamieniła na e-cioteczki (e-ciotki ew.) bo samo Baby Boom brzmi tak instytucjonalnie a w e-cioteczce zawiera się każda z nas...

Witam!
...Moniczko, Marcinie nie przestaję się modliś o siły dla Was...

Co do napisu na szarfie to też najpiękniejszy jest ten, że Majeczka poruszyła nasze serca - ja bym tylko zamieniła na e-cioteczki (e-ciotki ew.) bo samo Baby Boom brzmi tak instytucjonalnie a w e-cioteczce zawiera się każda z nas...
Napis cudny, i zgadzam się, żeby było e-ciocie i może e-wujkowie, bo nie tylko kobitki tu wchodzą. Bo faktycznie Baby Boom samo... nie bardzo chyba pasuje. Można dopisać na końcu BabyBoom po e-ciociach... Ale chaotycznie piszę dzisiaj...

reklama
Moim zdaniem ten napis rzeczywiście oddaje to co się wydarzyło ... i podpis e-ciocie jest chyba odpowiedniejszy ....

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Moniczko, Marcinie .... przytulam ...

Majeczko Kwiatuszku nasz
[*]
[*]
[*]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry