reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nooo, artykuł bardzo okrojony, nie oddaje w pełni tego jak naprawdę jest ciężko, ale ważne że jest. Ja przeczytałam o 7.00 he he
Wkrótce powinnam sie dowiedzieć, kiedy FAKT wypuści naszą historię, a tam zapowiada sie bardziej wylewny materiał. Dam znać.
Buziaki :)

reklama
A dla tych co nie ze Sląskiego to może mogłybyscie kobitki zrobic zdjęcia tego artykulu i umieścić tu na forum? :tak:

JA TEZ ZERKNĘŁAM NA WERSJE ELEKTRONICZNĄ...WYSŁAŁAM RODZINCE ITD Z DALEKA.
TYMCZASEM, CHCIAŁAM POINFORMOWAĆ ZAINTERESOWANE OSOBY, BO WBREW POZOROM JEST ICH TROCHĘ...ZE WARSZWSKIE DZIECI RÓŻAŃCOWE, KTÓRE TAK ZAANGAZOWAŁY SIĘ W POMOC MAJECZCE, ORGANIZUJĄ POWAŻNY KONCERT HURALNY Z POKAZEM SLAJDÓW ZDJĘĆ MAJECZKOWYCH :)
Koncert odbędzie się 21.10.2007 w Kościele Matki Boskiej Różańcowej na
> > Bródnie po mszy na 19.
ZAPRASZAM :)

PS Z całej akcji będą zdjęcia, które zostaną nam przysłane. Wkleję je do wglądu na stronkę Mai :)
MOJ KOD DO ELEKTONICZNEGO ARTYKUŁU... kfajwmyr MOZE NIE BEDZIECIE MUSIAŁY PŁACIC ZA PRZECZYTANIE

Ale to niesamowite!!! Ile miłości jest w ludziach!!! Jak czytam tutaj ile osób chce pomagać, to poprawia mi się nastrój i zaczynam wierzyć, że na tym świecie nie jest aż tak źle.
To naprawdę piękne!!! Szkoda, że nie mieszkam w Wawie bo sama chętnie poszłabym na taki koncert. :/

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry