- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
T
tynka
Gość
Olu od nas też gratulacje

no i dla Tatusia również

no i dla Tatusia również

i ja mam taką nadzieję...TAK MONIŚ..WARTO..MAM NADZIEJE ŻE ZA JAKIS CZAS MY BĘDZIEMY ŚWIĘTOWAĆ TWOJE ILEŚ... KILO![]()
magdulenka
szczęśliwa mamuśka
madzia8310
Fanka BB :)
Moniś kochana....A ja poprostu chcę Cię przytulić...mocniej niż zazwyczaj, ostatnio śniła mi się Majka....dokładnie ta 2 wizyta na OIOMie :-(....i Ty....taka spokojna i ufająca. Znowu mi dałyscie siłę....Kochane dziewczyny......Tyle dla mnie znaczycie...
Nam niedługo zbliża sie wizyta kontrolna Filipa...tym razem Łódź....już 11 czerwca dowiemy sie co dalej z sercem Filipa...boję sie...widzę ze więcej się meczy, poci sie....echh:-(...oby przynajmniej nie było gorzej....
ściskam Cię Monia....jak będziesz miała czas to odezwij się na gg...pozdrowieia dla Marcina i rodziców
Magda, Maciej i Filip
Nam niedługo zbliża sie wizyta kontrolna Filipa...tym razem Łódź....już 11 czerwca dowiemy sie co dalej z sercem Filipa...boję sie...widzę ze więcej się meczy, poci sie....echh:-(...oby przynajmniej nie było gorzej....
ściskam Cię Monia....jak będziesz miała czas to odezwij się na gg...pozdrowieia dla Marcina i rodziców
Magda, Maciej i Filip
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.