reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dzieńdoberek ;-)
Już 11.00 prawie, ciekawe jak tam nasze królewny:-)
czekamy na wiadomosci i zdjęcie może jakieś :sorry::-)
Miłego, dobrego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie!

Chciałabym się przedstawić - mam na imię Agnieszka i jestem mamą 6 miesięcznej Jagódki.
Piszę tu pierwszy raz, ale śledzę historię Majeczki już od jakiegoś czasu. Przejrzałam kilkadziesiąt stron forum i łzy płynęły... Maleńka i mnie chwyciła za serce. Z wszystkich sił trzymam kciuki za powrót do zdrowia tej niesamowitej istotki:-)!
Chciałam też napisać że to jest naprawdę piękne jak wielkie wsparcie dajcie tu na forum!

Droga Moniko! To ja Aga z Poznania - pamiętaj że to co pisałam w mailu jest cały czas aktualne - jakby co to masz mój numer.Buziaki

Pozdrawiam serdecznie

A to moja Jagódka:-)

Załączniki

• DSC03119.JPG
    DSC03119.JPG
    63,7 KB · Wyświetleń: 53
Witamy Agnieszko!

Również czekam na nowe wieści od Moniki (na zdjęcia też), mam nadzieję, że na tych porannych odwiedzinach Maja nie spała i pobawiła się z rodzicami troszkę;-):tak:

Pozdrowienia :tak:

Hej Agnieszko - moja imienniczko!
Słodka ta Twoja Jagódka!!!

Czekam z niecierpliwością na pościk od Mońcik!

li-6403.png

Agnieszko,rowniez moja imienniczko :-D witamy. :-) Sliczna coreczka! :tak:

Mońcik,szpieg agutka widzi Cie na BB. :cool2: :-D Pisz,pisz,pisz! :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry