reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ale super z tą panią z Polsatu.....to was napewno bardzo odciąży :) i Majka będzie nadrabiac zaległości jak błyskawica :)))

Monika jeśli zostaniecie na święta to napewno na POP-ie już razem...ale ja nadal trzymam kciuki w Majcikowy szybki powrót do zdrowia- bo jak znam Twoją córcię to ona potrafi CUDEM I Z ZASKOCZENIA OZDROWIEĆ :))))))))

A ja chyba na 100% przyjadę przed świętami do Majeczki :))) Już się odczekać nie mogę!

Nadal mocno trzymamy kciuki i modlimy się o własny oddech małych kobietek...buziaki papa

reklama
...zielona bywam (dostępna)...bo mój mąż też siedzi i czyta forum, potem robi swoje...a ja czekam na swoją kolej żeby dokonać wpisu he he. No a dzisiaj to był jakiś błąd chyba z serwerem, bo nie chciało mi forum wskoczyć...

...zielona bywam (dostępna)...bo mój mąż też siedzi i czyta forum, potem robi swoje...a ja czekam na swoją kolej żeby dokonać wpisu he he. No a dzisiaj to był jakiś błąd chyba z serwerem, bo nie chciało mi forum wskoczyć...

Acha no to wszystko jasne ;-)

Skoro Twój mąż czyta forum, to mógłby sie też ujawnić i zacząc aktywnie z nami pisać... a nie tak cichaczem podczytywać :-p:-p

ale ona chyba lewą nóżką wstała. Jakaś taka zmęczona, z ciężkimi powiekami...rozdrażniona tym respiratorem. Nawet na zabawę nie miała ochoty, zaliła się.

Biedne dzieciątko :-(
Ja myślę że jak Maja wyjdzie na własny oddech to juz pójdzie z górki :tak:Tak że Majcik zbierz znów siły i walcz o swobodne oddychanie :tak::tak::tak:I Ty Zosiu też!!!

Ciekawe co powie profesor jak zobaczy wybudzoną Majeczkę z tymi jej pięknymi oczętami :-)

Rzadko sie tu odzywam, ale sledze watek Mai i trzymam kciuki za szybkie wyzdrowienie:tak:
Dobrze, ze odezwala sie pani z POLSATu i zaoferowala pomoc.:tak:

Moncik a co z artykulem w Fakcie? Byl juz?
Ucaluj od nas Majeczke i pozdrow Zosienke! Dzielne dziewczynki:tak:

Pięknie, że Polsat zainteresował się wsparciem Mai. :) Cieszą mnie takie zdarzenia, bo wtedy widzę, że dobrzy ludzie istnieją!!!
Mam dzień niesprawidliwości i takie wieści są pokrzepiające!!! :(
A co do Majuni, to Ona napewno zrobi Mamie niespodziankę i szybciutko pozbędzie się respiratora!!! Ta nasza Pszczółka to jeszcze nie raz pokaże na ile Ją stać!!! Trzymamy kciuki za Majeczkę i Zosię!!!
A także za Weronikę i Veronicę, za Malwinkę, za Maciusia, Wiktorka i Filipka!!!
Takie to nasze forum wspierające. :)

Czesc e -cioteczki :-)
podczytywalam was ale jakos czasu zbraklo by pisac bo moje panny zakatarzone jzu 3 tydzien i ciagle walcze z noskami:zawstydzona/y:
Przykro mi ze Majcik dzis bez formy:zawstydzona/y: ale wiescia sa dobre wiec nie ma sie co smucic.........a co do swiat to sa dwie strony medalu.............ja wiem ze swieta w domu to cos wyjatkowego............... ale najwazniejsze jest to ze w te swieta Majka bedzie z wami ..........:tak::-)

Mi też forum nie chciało wskoczyc i się denerwowałam...
Ale już jestem spokojna, nasze kobitki dzielnie walczą - małymi kroczkami zaparcie do przodu. Zuch dziewczynki!!!:-):-D:-)

Modlitwy i trzymanie kciuków obowiązkowe!!!

Super, że POLSAT pamiętał. To wspaniale, że telewizja pomaga, chociaż ja napisałam do UWAGI o Malwince i cisza. Myślę, że to dlatego, że pokazali ją w INTERWENCJI - konkurencyjnym programie... Szkoda, bo zdrowie dzieciaczków powinno byc najważniejsze, a nie kto pierwszy ten lepszy...:zawstydzona/y:

Mama Malwinki napisała, że powoli pieniędzy przybywa, mają jeszcze w planach jakieś koncerty. BĘDZIE DOBRZE!!!

Pozdrawiam MMM, Zosię i jej mamę, szpitalnych opiekunów naszych Szkrabów i wszystkie e-cioteczki!!!

P.S. Zawsze się zastanawiałam jak te dzieci wytrzymują z tymi rurkami, przecież i dla dorosłego to takie uciążliwe. Wierzę, że dziewczynki szybko się ich pozbędą i w końcu poczują luzik...;-)

li-6403.png

FAKT pracuje nad 2 lub 3 odcinkowym artykułem o historii Mai. Mam stały kontakt z panią redaktor. Chcemy napiasac go z happy andem, więc trzeba go puscic w aktualnym czasie. Dziś pewnie zadzwonią do mnie aby dopytać o jakieś szczególiki.

Jak tylko się dowiem kiedy material pójdzie do druku - daję wam znać, a co.!!!... :)

reklama
Wow no to super :) :tak::-D:-)

No pewnie że będzie z happy andem :tak::-):-D innej opcji przeciez nie ma :-) Bardzo się cieszę i napewno kupię i przeczytam :tak::-)

Będę czekac na sygnał od Ciebie w tej sprawie :tak:

Gorąco pozdrawiam. Pewnie teraz jesteś u Mai, bawcie się dobrze i czekamy na kolejne wiesci od Was!

Do ... potem

paaaaa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry