- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
madzia8310
Fanka BB :)
O jak dobrze się czyta takie wiadomości..Majeczko jesteś niesamowita kruszynko
))
To naprawdę dobry znak że wyniki gazometrii jak trzeba, że Majcik tak ładnie zabrała się teraz za ten respiratorek.
Pamiętam jak odłączyli mojego synka i miał maseczkę tlenową...czasem miał bezdech...i te dwa dni kiedy miał ta maskę to cały czas w czasie odwiedzinek mu przypominałam: ODDYCHAJ FIFI, ODDYCHAJ....NIE ZAPOMINAJ O TYM!!!!
I posłuchał mnie urwis
))))))...problem się skończył i mógł potem być bez maseczki która go mooocno denerwowała....ahhh
I teraz Majeczko ciocia mówi do Ciebie ODDYCHAJ SKARBIE...ODDYCHAJ!
Przytulam was bardzo mocno i ściskam
MODLĘ SIĘ O SIŁĘ I LEPSZY STAN MAJECZKOWYCH PŁUCEK, ŻEBY BYŁO JEJ JUŻ ŁATWIEJ SAMODZIELNIE ODDYHAĆ!!!
No i o Zdrowaśkach dla Zosi też nie zapominam...
P.S. Poza tym śliczne te wasze dzieciaczki dziewczyny
To naprawdę dobry znak że wyniki gazometrii jak trzeba, że Majcik tak ładnie zabrała się teraz za ten respiratorek.
Pamiętam jak odłączyli mojego synka i miał maseczkę tlenową...czasem miał bezdech...i te dwa dni kiedy miał ta maskę to cały czas w czasie odwiedzinek mu przypominałam: ODDYCHAJ FIFI, ODDYCHAJ....NIE ZAPOMINAJ O TYM!!!!
I posłuchał mnie urwis
I teraz Majeczko ciocia mówi do Ciebie ODDYCHAJ SKARBIE...ODDYCHAJ!
Przytulam was bardzo mocno i ściskam
MODLĘ SIĘ O SIŁĘ I LEPSZY STAN MAJECZKOWYCH PŁUCEK, ŻEBY BYŁO JEJ JUŻ ŁATWIEJ SAMODZIELNIE ODDYHAĆ!!!
No i o Zdrowaśkach dla Zosi też nie zapominam...
P.S. Poza tym śliczne te wasze dzieciaczki dziewczyny
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
MMM sa na BB! :-) :-) :-)
Czekamy na swiezutkie nowinki z zycia naszej malej dziewczynki! ;-) :-)
Czekamy na swiezutkie nowinki z zycia naszej malej dziewczynki! ;-) :-)
Mońcik
Entuzjast(k)a
Cześć dziewczyny...
Taką jaką mamy dziś aurę(siąpi, szaro buro)...taki mam nastrój.
Ranek zaczął się ciekawie, bo odebrałam tel z Kancelarii Kaczyńskiego, że pamiętają o nas, a dla Mai z okazji świąt wysyłają nam jakiś upominek - i znowu mile zaskoczenie.
Poszliśmy do Majeczki, wpuszczono nas tak ledwie ledwie...tyle mają badań i zleceń. Maja leży rozdrażniona i rozżalona. Chwilę z nią porozmawiałam i chciałam przytulić nosek do noska...aż małej z tych wrażeń podskoczylo za wysoko ciśnienie, włączył się alarm, zleciały się siostrzyczki(wszystkie) i zaczęly mi tłumaczyć, że to za dużo emocji dla niej, żeby jej nie dotykać, stać obok...echhhhh...pękłam, łzy mi poleciały...wyszlam...smutno mi.
Obniżyli jej tlen o kolejne 4 jednostki, saturacja nie jest juz tak ladna jak wczoraj.
Reszta bez zmian.
Taką jaką mamy dziś aurę(siąpi, szaro buro)...taki mam nastrój.
Ranek zaczął się ciekawie, bo odebrałam tel z Kancelarii Kaczyńskiego, że pamiętają o nas, a dla Mai z okazji świąt wysyłają nam jakiś upominek - i znowu mile zaskoczenie.
Poszliśmy do Majeczki, wpuszczono nas tak ledwie ledwie...tyle mają badań i zleceń. Maja leży rozdrażniona i rozżalona. Chwilę z nią porozmawiałam i chciałam przytulić nosek do noska...aż małej z tych wrażeń podskoczylo za wysoko ciśnienie, włączył się alarm, zleciały się siostrzyczki(wszystkie) i zaczęly mi tłumaczyć, że to za dużo emocji dla niej, żeby jej nie dotykać, stać obok...echhhhh...pękłam, łzy mi poleciały...wyszlam...smutno mi.
Obniżyli jej tlen o kolejne 4 jednostki, saturacja nie jest juz tak ladna jak wczoraj.
Reszta bez zmian.
Oj buuuuuu 

biedna Monisiu, wyobrażam sobie jak się poczułaś ...chciałaś się przytulić do swojego maleństwa i wyszło, że nie wolno .... Majcia tak bardzo przezywa każde wasze spotkanie, że ciśnionko podskoczyło ...Wiem że Ci ciężko bez jej dotyku, bez przytulania ...wiem kochana, że wyczekujesz na każdą wizytę z utęsknieniem ... ale musisz być dzielna, zobacz jakie Maja zrobiła postępy, jeszcze troszkę i będzesz ja miała cały czas blisko siebie
:-) Już niedługo, jeszcze troszkę, bądź dzielna kochaniutka.

juust
Zaciekawiona BB
Hej Mońcik.
Rozdrażnienie Majuni to pewnie przez tą pogodę. Przestanie siąpić i będzie jej lepiej.
Pozdrowienia ze Świętego Miasta dla MMM i wszystkich e-rodzinek (bo Tatusiowie też śledzą ten wątek :-)).
Rozdrażnienie Majuni to pewnie przez tą pogodę. Przestanie siąpić i będzie jej lepiej.
Pozdrowienia ze Świętego Miasta dla MMM i wszystkich e-rodzinek (bo Tatusiowie też śledzą ten wątek :-)).
Hanus78
Zawierzyłam Św Dominikowi
Uszy do góry!!! Pogoda nie może wpływać na Twój nastrój!!! Maja też pewnie odczuwa zmianę pogody dlatego taka rozdrażniona.
Ale to silna Dziewczynka, napewno jej się humor poprawi!!!
Ale to silna Dziewczynka, napewno jej się humor poprawi!!!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mońcik,strasznie mi przykro,ze tak krotko mogliscie byc przy Majeczce i ze tak wszystko sie potoczylo. :-( Nie dziwie sie Twoim lzom... Ehhhhh...
Trzymaj sie dzielnie! Mam nadzieje,ze o 16 bedzie juz lepiej! Glowka do gory!
Nika,hehehe,bo ze mnie taki Szpieg z Krainy Deszczowcow!

Trzymaj sie dzielnie! Mam nadzieje,ze o 16 bedzie juz lepiej! Glowka do gory!

Nika,hehehe,bo ze mnie taki Szpieg z Krainy Deszczowcow!

reklama
Mońcik
Entuzjast(k)a
Chciałam się jeszcze pożalić, że dodali nam wczoraj do pokoju nowego lokatora. Starszy mężczyzna z zapasem fajek na miesiąć - czuć go wszędzie, gdzie się pojawi. Ale to nic, najgorsza była noc - facet chrapie jak zawodowy niedźwiedź. Gwizdaliśmy, cmokaliśmy, podkręcaliśmy radio i nic...nie pomagalo. Ze 2 razy w środku nocy lądowałam na korytazru żeby odreagować nerwy. Dopiero klaskanie przez nas wszystkich wybudzalo gostka i na 5 minut bylo spokojniej. Aż się boję kolejnej takiej nocki.
Stąd ten szary homor...
Stąd ten szary homor...

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.