reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A w ogóle, to dlaczego są takie sztywne godziny odwiedzin? Przecież wiadomo, że chory lepiej sie regeneruje, gdy ma wsparcie bliskiej osoby. Ja rozumiem, że to kardiolgia i nie można tam przesiadywać cały dzien, ale pół godz. w tą czy w tą? - choćby po to, aby pogadać z nieśpiącą Majeczką.... Czy naprawde nie ma żadnych odstępstw??

reklama
Moje dziecko leżało na Intensywnej Terapii i rozumiem dlaczego są takie sztywne godziny odwiedzin. Pozwala to na zorganizowanie pracy, która jest baaaardzo trudna i odpowiedzialna. Na wyznaczone godziny odwiedzin personel sie "usuwa" by rodzice mogli pobyć z maluszkami. Jak by to wyglądało: rodzice siedzą, personel robi badania, poddaje dzieciaczki zabiegom pielęgnacyjnym itp albo coś się dzieje z jakimś dzieciaczkiem, a tu jeszcze trzeba wypraszać rodziców. My mogliśmy Tymka odwiedzać tylko dwa razy w ciągu dnia. Czasem sie zdarzało, że jak wszystko było dobrze z dzieciaczkami to mogliśmy wejść pół godzinki wcześniej (ale to tylko dlatego, że dojeżdżaliśmy autobusem).

JUPI!!!! (za wszytskie dobre wiesci ostatnich dni- które czytam z zapartym tchem każdego ranka i wieczoru :-)

:-):-D:-):-D:-)

Super wieści!!!
Witam tak wogóle. :) Z rana... :)
Dla mnie w ostatnich dniach czytanie forum, to sposób na rozluźnienie. Widzę, że Majeczka daje sobie znakomicie radę, to i na mnie to wpływa pozytywnie!!! Dzielna Dziewczyna. A jak już wyzdrowieje, jak zacznie rodzicom śmigać po mieszkaniu, to dopiero będzie radość. Już się nie mogę doczekać takich postów od Moniki!!! :) Ale to już niedługo.
Zosia też dojdzie do Siebie. Z tego co tu Monika pisze, to Ona również ma w sobie niesamowite pokłady sił. :))
Dzielne te nasze Dziewczyny z Poznania!!!

A pisząc Dziewczyny z Poznania, mam jak najbardziej na myśli Maję i Zosię!!!

Całuję Was wszystkie Dziewczęta i Wasze pociechy!!!

Melduję się na posterunku. Miło się czyta takie fajne informacje.
W końcu Cię Monia wpuścili do Twojej Pszczólki - chociaż to niewielka ulga w tej tęsknocie za Małą. Ciężko Ci tak wyczekiwac na te 3 magiczne godziny, dobrze, że wieczorem dali nacieszyc się Majką.

To fantastycznie, że parametry Majeczki się poprawiają, a i u Zosi wszystko dobrze.

Pozdrawiam i czekam na new-sy.

I ja dołączam zdjątko mojego Kubulka...

li-6403.png

Załączniki

• Kukuś.JPG
    Kukuś.JPG
    42,8 KB · Wyświetleń: 38
Witam e-cioteczki :-)

Baaardzo się cieszę że mamy takie pozytywne wiadomości :tak:
No ale Maju żebyś nam nie osiadła na laurach i walczyła nadal !!! zwłaszcza o wyjęcie respiratora ;-)

Dziewczyny macie cudne dzieciaczki, każde z osobna jest śliczne i kochane...:-)

No i my jesteśmy dziś z rana, a tu takie dobre wiadomości super bardzo się cieszymy.

Buziaki dla dzielnych dziewczynek;-).

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) cudne wiadomości ogromnie się cieszę:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Mam nadzieję,że dzisiaj jeszcze lepsze będą ;-)
miłego dnia wszystkim cioteczkom życzymy:-)

reklama
Hej ho! Hej ho! Po dobre wiesci by sie szlo! :-D :-D :-D

Witamy wszystkich cieplusio w ten zmokniety dzionek! Mamy nadzieje,ze
Mońcik niedlugo Nam tu cos milusiego napisze. :-) Teraz pewnie siedza sobie we trojeczke i fajniuchno sie bawia! :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry