reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monisia będzie dobrze...właśnie kupiłam dla Majeczki Misia z TVN...tego Misia Gabriela-to taki aniołek. nie wiem jakim cudem mi sie to udało...polowałam od kilku dni i jest...zmieściłam sie w 1:30 sekund...tyle trwała aukcja na 99 szt....masakra! Istne szaleństwo. Ale miś piękny i specjalnie dla Majeczki....:) Kolejny Aniołek na szczęście, tym razem nawet moze go poprzytulać...ahh.. :) (Niestety wysyłka dopiero 2 stycznia :(((, ale w końcu dotrze....!!!)
Musi być dobrze...nie wierzę zeby było inaczej...Maja to mała twardzielka...a ta saturacja pokazuje tylko jak dzielnie walczy...to znak że ona się nie poddaje!!!!!!
Jestem z wami...zaraz Fifi idzie spać a ja na kolana...i znowu będę prosić
Boga.
Przytulam!

reklama
Hej,cieszę się,ze saturacja lepsza:tak: Walcz Majeczko,walcz !!! Pokonaj tą bakterie wstrętną !!!

A mój synek zapytał się,która dzidzia jest chora,to mu pokazałam zdjęcie.A on mówi" mamusiu tsieba tak moooćno mówić:dzidzia musiś być zdlowa" i teraz stoi obok mnie i się wydziera na całe gardło "dzidzia musiś być zdlowa,śłysiś,musiś być zdlowa !!!"
Buziaki.Pa..

Bardzo sie ciesze,iz Majulki saturacja sie podniosla! :-) Mam nadzieje,ze ta Zuzinkowa energia jej w tym troszke pomogla. :tak: ;-) :-D A bakterie... Maja na pewno je zwalczy! Ja w to gleboko wierze! :tak: :tak: :tak:

Aga,super kobitka z Ciebie! Monice nalezala sie ta chwila oderwania od rzeczywistosci. :-)

Buziaki ogromniaki dla MMM! :blink:

Dobrze, że saturacja podskoczyła, oby tak dalej!!

Moniczko, nie znam się niestety na tych sprawach, czy ta bakteria właśnie powoduje to ARDS czy to jest jednak coś innego?

Mocno ściskam i życzę z całego serca, żeby Majeczka poradziła sobie i z tym paskudztwem... i żeby potem było już coraz lepiej i lepiej...!!!!

Cieszę się, że saturacja podskoczyła, a z bakterią Majeczka napewno sobie poradzi.
Bądź dzielna kruszynko i walcz!!

Maja jest dzielna poradzi sobie na pewno!!!!!!!!!!!!!
Walcz myszko wszyscy czekamy tu na Ciebie słonko:tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Dziewczyny ja wyjeżdżam na Święta, więc chcę wam wszystkim, złożyć życzenia:
Wiary co góry przenosi,
nadziei, która nie gaśnie,
miłości w każdej ilości
- od Bożej Dzieciny życzy...Iwona z rodziną

animweihnachtsglobe1vk8.gif

Majeczko Moniko i Marcinie dla Was szczególnie Bożej Łaski oby w te Święta stał się prawdziwy cud i był dla was początkiem nowego lepszego życia - bez cierpienia, bólu i strachu:tak::tak::tak:

Moncik i my przyłączamy się do najserdeczniejszych życzeń Świątecznych dla Majusi i was obojga aby te Święta i Nowy nadchodzący rok przyniósł zmiany na lepsze, żeby się spełniły wszystkie wasze marzenia a szczególnie to jedno najwazniejsze - żęby Majusia wyzdrowiała

Witajcie!!! Ale mi dzisiaj czas zleciał... Ale jestem i czytam i wierzę, że po kuracji stan Mai się poprawi. :tak:
Zbliżają się Święta, a to czas cudów, miłości i radości, więc wierzę, że Pan sprawi cud dla Moniki i Marcina. Maja pozbiera się i zacznie wracać do zdrowia!!! :tak::tak:Wierzę, że w ten niesamowity czas spełnią się marzenia Moni i Marcina i wreszcie nastąpi dla Nich czas radości i wesela!!! :-)

reklama
Hej
Witam wszystkie mamuśki;-)
Widze że posługa modlitewna względem Majeczki trwa, CHWAŁA PANU za to a Wam wszystkim wielkie dzięki - nawet nie macie pojęcia ile osób modli się za Maję. My na miejscu robimy co tylko w naszej "modlitewnej" mocy
Pomysł ze składaniem intencji do Relikwii Świętego Krzyża jest strzałem w dziesiątkę - wielkie dzięki :-)

Jakiś czas temu u mnie w parafii kazanie głosiła siostra z zakonu której założycielką była Matka Celina Borzęcka (niedawno beatyfikowana) Zabrałem jeden obrazek dla Moniki - gdzie jest modlitwa którą prosiłbym również odmawiać:

"O Jezu Zmartwychwstały, który obdarzyłeś sługę Twą Celinę darem szczególnego umiłowania tajemnicy Zmartwychwstania i pragnieniem wypełnienia Twojej świętej woli, udziel "Majeczce" za jej przyczyną łaski "uzdrowienia" o którą Cię błagam, ufając w Twą nieskończoną ku "Niej" miłość. Spraw, Panie, aby Kościół wyniósł na ołtarze sługę Twą Celinę i ukazał w niej wzór dziewicy, żony, matki, wdowy i zakonnicy, podążającej przez krzyż i śmierć do zmartwychwstania i chwały. Amen.

Zgromadzenie Si�str Zmartwychwstanek - Prowincja Warszawska

na powyższej stronie można składać intencje modlitewne mailem za które siostry się modlą do Jezusa za wstawiennictwem Matki Celiny Borzęckiej, a na który na pewno odpowiedzą :tak:
Poszukajcie sobie na internecie więcej o Matce Celinie Borzęckiej - bardzo ciekawy życiorys ma - wiele w swoim życiu przeszła a jednak od Boga się nie odwróciła.

Chciałbym również prosić Was o jeszcze 1 krótką modlitwę której odmawianie trwa ok 8min a może zdziałać cuda :-) jest to "koronka wyzwolenia"
Modli się na różańcu zaczynając od:

Wierzę w Boga
na małych paciorkach
Jezu, zmiłuj się nad Mają !
Jezu, ulecz Maję !
Jezu, zbaw Maję !
Jezu, wyzwól Maję !
na dużych paciorkach
Jeżeli więc Syn Maję wyzwoli , wówczas będzie rzeczywiście wolna.
A kończąc modlitwą:

Witaj Królowo
Witaj Królowo, Matko miłosierdzia, życie, słodyczy i nadziejo nasza, witaj! Do Ciebie wołamy wygnańcy Ewy; do Ciebie wzdychamy jęcząc i płacząc na tym łez padole. Przeto, Orędowniczko nasza, one miłosierne oczy Twoje na nas zwróć, a Jezusa błogosławiony owoc żywota Twojego, po tym wygnaniu nam okaż. O łaskawa, o litościwa, o słodka Panno Maryjo!

Więcej na temat koronki wyzwolenia
Magnificat - Spotkania Kobiet Katolickich

W ten sposób możemy pomóc - ja sam odmawiam to codziennie i dochodzi do tego jeszcze różaniec i coś takiego:

Panie Boże - jeśli wolą Twoją jest uzdrowienie Majeczki to bardzo Cię o to wszyscy prosimy. Dopełnij dzieła które zacząłeś - uzdrów Maję. Dzięki Tobie była możliwa operacja, która przebiegła bez niespodzianek. Przybądź Panie z wielką Mocą uzdrowienia. Wypełnij każdą szczelinę w Jej sercu. Oddal wszelkiego ducha choroby. Dotknij Swą dłonią Jej płuc - niech w imię Twoje będzie uzdrowiona. Niechaj wola Twoja się stanie. Nie zważaj na grzechy nasze lecz na naszą wiarę.

Nawet w Piśmie Świętym jest napisane "Proście a Będzie Wam dane" "Kołaczcie a otworzą Wam"

Modlitwa jest bardzo ważna. Jeździmy z Moniką na msze uzdrowieniowe i naprawde dzieją cię cuda (ludzie dają potem świadectwo działania Boga w ich życiu) Jest tez w Piśmie napisane „Gdzie dwóch albo trzech gromadzi się w Moje imię, tam jestem pośród nich”

Im więcej "Nas" tym mamy większą siłę przebicia. I tak Wola Boga się stanie - my możemy jedynie zanosić nasze prośby i błagania

Wpadła mi przed chwilką kolejna stronka ;-)

Modlitwa 24/7 - Prośby i świadectwa

Na której napisze niebawem swoje świadectwo

Pozdrawiam wszystkich a szczególnie Majeczke Monike i Marcina
Życząc Wszystkim owocnej modlitwy, wysłuchania wszelkich naszych błagań i przeżycia spokojnych, radosnych, pełnych miłości Świąt Bożego Narodzenia.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry