reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie było mnie przez całe święta, ale widzę,że nowinki super:tak::tak:. Majeczko oby tak dalej:tak::tak::tak:. Cieszę się,że ten świąteczny czas przyniósł Majeczce i jej rodzicom samą radość:-)

reklama
Witajcie,

wiedziałam że Święta Bożego Narodzenia są magiczne :tak:....i nie było innej możliwości niż ta że w te Święta Majeczka ruszy do dalszego boju o swoje zdrówko...

Maju...dzielna dziewczynko...podziwiam Cię i...nadal modlę się ze Twoje zdrówko...

Zosiu...bierz przykład ze starszej koleżanki i walcz dzielnie!!!

MM...święta w szpitalu napewno nie należą do przyjemnych...ale najważniejsze że Maja tak świetnie sobie radzi :-)

Wszystkim e-cioteczkom....buuuuziaczki :-)

Witam poświątecznie!!!

Cieszę się, że u Mai wszystko dobrze.
Super, że Zosia tak dzielnie walczy!
:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-):-D:-)

Mam nadzieję, że lekarze pomogli temu maluszkowi i z nim też dobrze...
:-:)confused::-:)confused::-:)confused::-:)confused::-:)confused::-:)confused::-:)confused::-(

Czekam na informacje. Po cudzie wigilijnym czekam tylko na coraz lepsze wieści, kiedy to Maję przeniosą na POP, żeby mogła już przytulac się do stęsknionych Rodziców!

li-6403.png

Jestem i ja - poświątecznie. ;) Szkoda, że już poświątecznie. Tyle czekania, przygotowań, a tu 3 dni i koniec. Echhhh... No cóż, kolejne Święta za rok!!!
Ciekawe jak Maja. Czekamy na wieści!!!

Bardzo się cieszę, że z Mają coraz lepiej!! Mam dziś nadzieję na kolejne świetne wiadomości!

Ale smutno z powodu tego biednego maluszka.... może Monika będzie mogła nam jednak przekazać jakąś lepszą wiadomość... z całego serca współczuję jego rodzicom!!

witam wszstkie z deszczowej irlandii ..ehhh

jestem na posteruku i czekam na wiesci od naszych dzielnych dziewczyn :tak: no i modle sie do Bozi o zdrowko i sile dla maluszka aby dzielnie walczyl :tak:

a ja wczoraj mialam wypadek w domku...moj may tak trzepnal i kant lawy ze przegryzl sobie jezyk i w polowie polowy jezyka ma rane wielkosci malego paznokcia i w takim samym ksztalcie ..ehhh..trzeslam sie pol godziny ..ale teraz mowi ze go boli i je pomalutku a wcora nic nie jadl bo co chwile plakal...ale do wesela sie zagoi ..wazne ze nie leci krew..i moze juz pomlutku jesc

Mój Mały też w święta miał wypadek - nabił sobie guza. Nie zmieścił się między babcię a framugę drzwi i uderzył w futrynę. Biedak... Na szczęście siniak niewielki...

Cisza na tym forum, ale to znak, że sytuacja się uspokoiła i trochę odetchnęłyśmy. Mam jednak nadzieję na jakieś nowinki od Mońcik...

li-6403.png

Kochani...już wiem że u malutkiej dobrze. Profesor zadowolony z wyniku gazometrii...schodzą z tlenu na 70 i będzie niżej. Myślą o próbie ekstubacji bo inaczej zrobią tracheotomię.
Więc proszę was o Zdrowaśkę...już teraz za MAjeczkę...żeby próba jeśli będzie dziś ( a coś czuję że tak) to żeby się powiodła....żeby Majeczka miała siłę oddychać sama...BŁAGAJMY BOGA O SAMODZIELNY ODDECH MAI!!!!!
Majeczko oddychaj skarbie..oddychaj!!!!!!!!
Modlimy sie.

reklama
Majeczko kochana, trzymam za Ciebie mocno kciuki! W Święta pokazałaś, że cuda się zdarzają i dałaś dowód niezwykłej siły - z całej siły będę się modlić, żeby ekstubacja się powiodła!!!!

Madziu, może wiesz coś więcej - co z tymi podejrzeniami zwłóknienia, z zapaleniem płuc - czy to już za Mają?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry