reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jakie fajne wiadomości:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Maja momentalnie nadrobi zaległości jak tylko dojdzie do siebie:tak::tak::tak:
Takie małe dzieciaczki błyskawicznie wszystkiego się uczą!!!!!
najważniejsze żeby teraz nabierała sił, ładnie oddychała....
Całuję całą waszą trójkę nadal się modlimy.
NIECH NOWY ROK PRZYNIESIE WAM SAME RADOSNE CHWILE A MAJECZCE ZDRÓWKO ZDRÓWKO I JESZCZE RAZ ZDRÓWKO!!!!!!!!!

reklama
Mońcik, super wiadomości. Nie martw się na zapas, może ta forma w kratkę to już przeszłość, miejmy nadzieję, że już czas na same dobre wiadomości :tak:
A, dlaczego musisz szukać dla Majcika rehabilitanta? Nie ma tam kogoś takiego?:-(

Mońcik,wierze,ze Ci smutno,ciezko,teskno... Ale I tak dzielnie to wszystko znosisz! A teraz z dnia na dzien bedzie coraz lepiej! Glowka do gory! :blink:

Nasz skarbek drzemał na spotkaniu o 20.00...tak słodka, tak spokojna :)
Dobry stan się utrzymuje, Majcik wygląda coraz lepiej. Oby tak dalej. Nie przestaję prosić :)

Super wiadomości. Teraz możesz nareszcie spokojnie odpoczac. Możesz sobie spac do jutra do 10,30, żeby się wyrobic na spotkanie z Majeczką.:-)

Nie miałam netu od piątku. Zaglądam, a tu takie wspaniałe wiadomości!!! :)
Bardzo bardzo się cieszę, że u Majeczki jest coraz lepiej.
Jeszcze tylko trochę cierpliwości

pozdrawiam

I ja dzisiaj modliłam się za Majkę w kościele i prosiłam o szybki powrót do zdrówka,a także o siłe dla jej rodziców. Bardzo cieszą mnie ostatnie wiadomości, wierzę w to,że Nowy Rok przywita samodzielnym oddychaniem :tak:.

Hurra,super wiadomosci! :-) Wiedzialam,ze bedzie coraz lepiej! Nie przestaje w to wierzyc! :tak: :-) :tak:

Buziaki na spokojna nocke MMM! :blink: :-)

reklama
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D
Mońcik kochana przyzwyczajaj się do tego widoku:-):-):-):-):-):-):-)
Teraz maja już taka będzie spokojna, szczęśliwa ZDROWA
Niech Nowy rok przyniesie Wam spokój, szczęście, i tylko miłe chwile:tak::tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry