Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ojejku jak dobrze czyta się takie wiadomości :-):-):-), mam nadzieje że teraz będzie już tylko z górki super, strasznie się cieszę, że Majeczka ma się dobrze :-):-):-)
Ale fajnie....że Maja coraz lepiej wygląda...to zawsze widać po dziecku kiedy jest lepiej...
Jestem z wami...cały czas się modle....BŁAGAM żeby Maja w Nowym Roku już mogła zapomnieć o wszystkich nieprzyjemnych pobytach w szpitalu...i tylko cieszyła sie z wami w domku
Dobranoc...buziaki wielkie...
Jestem i ja
Bardzo cieszą mnie kolejne wpisy Moniki. Maja wygląda coraz lepiej i napewno szybko pozbędzie się respiratora. )
Majusiu pokaż im wszystkim jaka z Ciebie dzielna Dziewczynka!!! ))
Ja też już się zastanawiam co dziś u Majeczki...a moze już powoli myślą o ekstubacji...tak sobie myślę-bo to poniedziałek..a w poniedziałki są nowe zlecenia od lekarzy...więc może akurat. Majeczko kochanie..modlimy sie i trzymamy kciuki za Twoje zdróweczko...