reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
NikaMD...czytam twojego posta i czuje dokładnie to samo co Ty...napewno nie ja jedna....

Dziewczyny...czy jest taka mozliwosc zeby w piatek zniknely kolory na naszym forum...na znak zaloby...

W tej sprawie trzeba by napisać do administatora...

reklama
nie byłam na codzień na tym wątku, ale to co przeczytałam niezmiernie wzruszyło mnie do łez, w nocy kiedy niespałam myślałam tylko o jednym co robi Monika i Marcin, jak im musi być ciężko, strata Oliwki a teraz Mjeczki .....łzy cisną się do oczu, Moniko ..... Marcinie..... już wszystko zostało napisane a ja ze swojej strony się pod tym podpisuję.
Czas goi rany, ale blizny na zwsze pozostaną i tak ma być dziewczynki nie mogą być z Wami ciałem ale na zawsze niech pozostaną duchem, Musicie być mocni bo czeka Was ciężki okres w Waszym życiu , pogodzenie się z tą sytuacją, poukładanie wszystkiego na nowo, ..... a my bądzcie tego pewni -mimo że się nie znamy osobiście- będziemy zawsze z Wami w naszych myślach i modlitwie.

Myślę że ten wątek nie zostanie zamknięty, i będziemy w kontakcie a za jakiś czas porozmawiamy o innych sprawach , pamiętając o tym co było....i z nadzieją patrząc w przyszłość.

A ja ze swojej strony dodam że też starciłam 2 dzieci tylko że to były wczesne ciąże, więc poznałam maleńką namiastkę tego co Wy przeszliście.

Moniko , Marcinie jestem z Wami całym sercem i ufam że........Wy najlepiej wiecie co.

NikaMD...czytam twojego posta i czuje dokładnie to samo co Ty...napewno nie ja jedna....

W tej sprawie trzeba by napisać do administatora...

Ja rowniez....sie z wami zgadzam .jestesmy tu dlugo znamy sie.........naszym celem bylo wspieranie Moniki i Marcina a przede wszystkim modlitwa za wyzdrowienie Majki:-(
teraz modlimy sie za jej spokój.......................:-(
Boli mnie jak ktos pisze ze ten watek stal sie miejscem do plotkowania ...........wiekszosc z nas piszacych jest z Monika od poczatku ............dla nas ten watek jest czyms wyjatkowym ...........wyrazamy swoje uczucia...radosc, smutek, zal.........tak bylo zawsze i tak pozostanie
I prosze by nikt nie ranil niczyich uczuc!!!!!!!!!!!!

...proszę podajcie jeszcze raz nr konta, chcę dołożyć się do wieńca,
A jeśli chodzi o Malwinkę to ja już zdecydowałam swój 1% podatku przekazuję na pomoc dla niej.

łzy płyną i serce płacze jak sobie przypomnę.........Maju kruszynko...... jeszce do mnie nie dotarło...........

to numer konta: 97 1540 1173 3001 4002 9142 0001
konto w Banku Ochrony Srodowiska BOŚ
Magdalena Grzesiak
ul.Wrocławska 67/5
63-400 Ostrów Wlkp.

Ten watek jest bardzo ważny, chodziło o to ze nie wazne gdzie sie znajduje, "to tylko watek na jakims tam forum" moglby by na innym portalu, nie w formie forum tylko innej, nie wazna forma, tylko tresc
tresc ja bardzo wazna
zreszta chyba domyslacie sie po calosci mojego postu ze nie mialam nic zlego na mysli...

I watek tego nie zostanie zamkniety tak dlugo jak bedziemy na nim aktywne :)

Jestem za barwami załobnymi w piatek i minutą ciszy w piatek

madziu ja rónież nie potrzebuje potwierdzenia ...

Moniko
podziwiam cię.... twoją siłę.... wiarę....jesteś wzorem.

Majeczko
[*] w piątek o 11 również zapale dla ciebie światełko...niech ci ta,m będzie dobrze.........

Ja zagladam tutaj, bo chcę wesprzeć swoją pamięcią o Mai Monisię i Marcina, chcę żeby wiedzieli, że nie zostali sami..., że pamiętam o ich córeczce i o nich ...że się za nich modlę.

Maję poznałam ponad 5 miesięcy temu, właśnie tutaj na BB, dzięki Karlam ... gdy przeczytałam jej wspis z prośbą o pomoc i pamiętnik Mońcik to już nie mogłam przejść obojetnie obok tego wątku. Od tamtej pory jestem tu niemalże codzinnie i chcę żeby Monika i Marcin wiedzieli, że poprzez moje posty łączę się z nimi w bólu i przytulam....

Ten wątek wiele dla mnie znaczy i zapewne wiele też znaczy dla Moniki, tutaj poznałysmy wspaniałych ludzi, tutaj przez te kilka miesięcy wspólnie wspierałysmy Monikę i Maję w ich walce, to jest nasza wspólna historia, historia walki o Maję...
Zgadzam sie z tym w 100% dla mnie tez jest to bardzo wazne tyle czasu Maja byla z nami tutaj obecna caly czas kibicowalysmy jej a teraz jestesmy tutaj w tak ciezkich chwilach takze dla nas i dla mnie jest to rodzaj pocieszenia ze nie jestem tutaj sama ze Maja zjednoczyla tyle osob

reklama
"...Na równi z zebrakiem sa moje marzenia...
...On prosi o wsparcie ...ja o wspomnienia...
...Bo tylko one mi pozostały...
...Bo pragnę pamietać Moj Aniele ...
...Bo chcę pamiętać wszystko i wszędzie...
...Bo przecież Byłaś...Jesteś i ...Będziesz..."

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry