reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A ja wlasnie nadrobilam zaleglosci.... nie bylo mnie od czwartku...
Nie umiem jeszcze nic napisac i nie chce zeby nie ranic nikogo...
Pewnie z czasem cos napisze ale jeszcze nie teraz....

Moniko jestes WIELKA!!!!!

Kolejny raz jestem dzisiaj tutaj...Wczesniej nic nie pisalam ale wydarzylo sie cos ...U mojej Vicuni (6 lat) w klasie dzieci ucza sie ukladac krotkie opowiadania tzn lacza kilka zdan na jakis temat i dzisiaj moja corunia opowiedziala w klasie o Maji,bardzo chorej i dzielnej dziewczynce z Polski...Na koncu dodala ze ona chcialaby wyslac ta Walentynke,ktora robili na zajeciach Majeczce ale nie moze bo ona jest juz w niebie...Z tego co jeszcze powiedziala Vicunia to pani zadecydowala ze te kartki ktore zrobili przesle do szpitala dla chorych dzieci:) Majeczka dziala i przez szesciolatki:)

(*)(*) dla Aniolka

MM jestem z Wami i mocno Was sciskam...

kate less ja też jestem do Waszej dyspo i w miarę możliwości chętnie pomogę. Jest dużo dzieciaczków chorych którym trzeba pomóc.
MM o Was myślę i jestem z Wami. Ściskam Was gorąco.

Majeczko Aniołku
[*]

MM...jestem z Wami Kochani... i będę...i modlę się o spokój i siłę dla Was...

Majeczko (*)...pamiętam Kruszynko...i nie zapomnę...

Madziu...jak zdrówko Filipka??

No i co u Zosieńki naszej??

I ja jestem i pozdrawiam wszystkich serdecznie !!!

MM jestem ,pamiętam i modlę się .................:blink:

A co u Zosi jak jej zdrówko ?

Myslę o was i pamiętam kochani ,pozdrowienia i buziaki serdeczne !!:-)

Serce Malwiny

(*) Majeczko pamietamy...

Witam!

Ja też tu zaglądam...

Pozdrawiam wszystkie e-cioteczki!

Dla MM dużo siły!!!

Dla Majeczki - naszej Pszczółki
[*]
[*]
[*]

Wciąż nie mogę się z tym pogodzic... :no:

A co u Zosi, czy ktoś coś wie?

Madziu jak tam Filipek?

li-6403.png

reklama
I ja jestem.....
Czekam co dzień, że moze Monika napisze-jestem ciekawa co u nich, jak sobie radzą??
Modle się o siłę dla nich.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry