reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam! Jestem i ja. :)
Doris, Weroniczka prześliczna!!! I ten radosny uśmiech na twarzy!!! Cudne Dziecko!!!
Całusy dla Was wszystkich Dziewczyny i Chłopaki!!! :*

reklama
hej ja tez nie pisze za duzo ale czytam codziennie,
i to prawda ten watek dziala jak narkotyk;-)a raczej to Wy Dziewczyny :tak:

Doris masz przeslodka coreczke a poniedzialek juz jutro i zmykacie do domku- super!
Moniczko wspaniale ze wrocilas:-), choc na pewno Ci ciezko...

dobry wieczór kochane e-cioteczki !!!
dzis dopiero pierwszy raz zaglądam bo cały dzien byłam poza domem wiec dlatego!!
Moniko i Marcinie pozdrawiam was gorąco !!!
Doris juz jutro do domu bardzo sie z tego ciesze a juz najbardziej pewnie Weroniczka!!!!
No na pewno stęskniona Małgosia nie może sie doczekać was i tatuś !!!
Całuje was moje dziewczynki !!!Pozdrawiam !!!
Miłej i spokojnej nocy wam wszystkim życze!!!
Do jutra babeczki !!!!

Pozdrawiam Magdalena z Nadią i Zuzanną

Jestem i ja...kiepski dzionek dzisiaj mialam,no nie caly bo od popoludnia:(
Widze ze spokojna niedziela byla na forum...

MM pozdrawiam goraco...

Weroniczko,od jutra bedziesz spala w swoim lozeczku:)...Buziale dla Ciebie...

(*) dla Majuni
(*) dla taty Ani :(:(

Witam poweekendowo! :sorry:

Pozdrawiam wszystkie e-cioteczki!!! :happy:

Przytulaski dla MM! ;-)

Doris, Weronisia wygląda ślicznie! Cieszę się, że pobyt w szpitalu przebiega bez problemów. Prześlij jej ode mnie buziaczki! :tak:

Pogoda się trochę ustabilizowała, więc i moje samopoczucie jest lepsze. :-)

Majeczko - Ty na zawsze w naszych sercach
[*]
[*]
[*]

li-6403.png

I ja mówię dzień dobry :-)...

Nie wiem jak u Was ale u mnie za oknem świeci piękne słoneczko :happy::happy::happy:...tak mi tego było brak...

MM...cieplutkie pozdrowienia dla Was...

Doris...Weroniczka jest nie tylko śliczną ale i dzielną dziewczynką :tak::tak:

Wszystkim zmagającym się z choróbskami swoimi lub dzieciaczków życzę po 1000-kroć zdrówka !!!

Miłego poniedziałku e-ciocie !!!

Majeczko (*)...pamietam...

Majeczko pamietam o Tobie Promyczku! (*)

Moniko, Marcinie o Was wciąż myśle bardzo ciepło i życzę dużo spokoju.

Doris Twoja Calineczka jest przesłodka. Bardzo dzielna dziewczynka! :tak:

Czesc.

Ja tylko na chwilke przyszlam sie przywitac i uciekam ogarnac domek po tej ciezkiej nocce. :-(

Milego dzionka wszystkim!

MM,sciskam ogromnie!

MAJUNIU,pamietam! [*]

witam i ja...
u mnie też zapowiada się piękny słoneczny dzień...
MM...myślę o Was i pozdrawiam serdecznie...

Majciku (*)...

reklama
Witam wszystkich,u nas piekne słonce:tak::-) Mowili dzis na programie pierwszym,ze w sobote odbedzie sie koncert i beda zbierane pieniazki na rzecz leczenia dzieci bardzo chorych na serduszko..Takich z waga ponizej 45kg.Warto byłoby sie zainteresowac i w miare mozliwosci sprobowac pomoc.Beda smsy i licytacje.Niestety nie wiem nic wiecej,bo musiałam zajac sie Julcia...i słuchałam jednym uchem.
Duzo buziaczkow dla małej Weroniki.
I dla Was Moniko i Marcinie duzo ciepła z naszej strony..Majeczka jest rowniez w naszych sercach:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry