reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny widziałyście ostatnio stronę Wiktorka? Pojawiły się nowe zdjęcia. Zdrowieje nam chłopak! Zabiegi odnoszą dobre efekty! Huraaaaaaaaaaaaaa!:-):-D:-)

Pomoc dla Wiktora

li-6403.png

reklama
Mońcik, tak bardzo mi przykro i smutno.... nie chcę rozdrapywać ran, nie chcę pisać banalnych słów pocieszenia, które nic nie zmienią... cóż ja mogę? tylko tyle, że jestem z Wami myślami każdego dnia...
Ta tęsknota Was nie opuści, ale wierzę, że z czasem stanie się bardziej wyciszona, łagodniejsza... Na szczęście macie z Marcinem siebie nawzajem, jesteście razem... wierzę że to Wam pomoże - w końcu teraz potrzebujecie siebie jeszcze bardziej...
Mocno Cię tulę Moniś!!!

Dziewczyny widziałyście ostatnio stronę Wiktorka? Pojawiły się nowe zdjęcia. Zdrowieje nam chłopak! Zabiegi odnoszą dobre efekty! Huraaaaaaaaaaaaaa!:-):-D:-)

Pomoc dla Wiktora

li-6403.png

naprawde widać róznice biedny maluch ile to trzeba wycierpiec boze dlaczego tak male dzieci musza chorować i na takie próby być wystawiane!!!!!????????????????

TYNKA szybciutko wracaj do zdrówka
a o tesciowej to u mnie tez temat rzeka szkoda gadać żeby przy dwójce dzieciaków nie pomóc :no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy:
ale ja wierze że to sie kiedys odwróci sytuacja i sama bedzie potrzebować pomocy ciekawe co ona wtedy zrobi!??????????Ale dasz rade kobieto jesteś silna!!!!!

Witamy sie i My:)

Tynka Ty sobie rękę nadwyrężyłaś a ja szkłem przeciełam i to tak niefortunnie że na zgięciu i nic nią nie moge robić bo zaraz się rozkrwawia od nowa:no:.

Doris buziaki dla naszej calineczki...

Moniś napewno Ci ciężko kochana ale musisz mocno wierzyć, że i dla Ciebie słoneczko zaświeci...

Miłego dnia e-cioteczki:-D

Wiktorek coraz przystojniejszy:tak::-):tak:...no i ten uśmiech...ach...SUPER :happy::happy::happy:

Mamo Q...uważaj na siebie Kochana !!!

tylko u mnie sa róznice religijne jesli chodzi o tesciow , nawet na naszym slubie i weselu nie byli .......bo koscielny bralismy:-( szkoda gadac ..........:-(

MAMO Q to faktycznie masz nieciekawie ...........a bylas u lekarza nie trzeba zszyc reki ?????????????

Moniś, mam nadzieję, że dzisiaj lepszy dzień ...

Tynka, współczuję. Ja oparzyłam wczoraj dłoń w piekarniku :( ale sudocrem pomaga.

Co do Wiktorka to aż miło patrzeć jaki efekt przynoszą zabiegi, jaka poprawa!!!

reklama
Tynka Ty sobie rękę nadwyrężyłaś a ja szkłem przeciełam i to tak niefortunnie że na zgięciu i nic nią nie moge robić bo zaraz się rozkrwawia od nowa:no:.

Ja oparzyłam wczoraj dłoń w piekarniku :( ale sudocrem pomaga.
Dziewczyny co Wy się zmówiłyście???...dużo zdrówka dla Was i uważajcie na siebie...

Mońcik...modlę się,myślę,przytulam...

Majciku(*)...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry