reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
życzę Wszystkim e-cioteczkom a przede wszystkim Monice i Marcinowi bardzo miłych Walentynek, żebyście je spedziły w ramionach swoich ukochanych....

Monia nie poddawaj się, jesteś taka silna.....Ściskam Ciebie i Marcina bardzo bardzo goraco

reklama
oj Mońcik...........kochana ty nasza.....trzymaj się .......... jesteśmy myślami z Tobą ....co dzień modle się za Wasze dziewczynki i za Was........ tylko tyle mogę

Moniczko tule Cie mocno...Wiem ze Ci jest ciezko ale i wiem ze sobie poradzisz,jestes silna,potrzebujesz tylko czasu...My jestesmy tutaj z Toba i dla Ciebie i dla Marcina tez...pamietajcie o tym...

Walentynka odemnie dla wszystkich e cioc i e wujkow

Gorące Serce

Witam Walentynkowo!

Mam nadzieję, że Monika już wyszła z dołka. To taki ciężki okres. Są krótkie momenty, że jest trochę lepiej, ale niestety więcej jest tych smutnych - tęsknoty i bólu. Oby ten okres jak najszybciej minął i uśmiech częściej gościł na twarzy Moni... :tak:

Ciekawe jak się udała wizyta Madzi na oddziale?

Zdrówka dla Zuzi!!! :tak:

Buziaczki dla Calineczki Weroniki! ;-)

My z mężem pojechaliśmy do Olsztyna do kina ("Lejdis" -polecam, świetny film!), a potem na obiadzik do SFINX-a. Bez Kubusia, dawno tak nie mieliśmy. ;-)
Z drugiej strony tęskniłam za synkiem... :zawstydzona/y:

Życzę walentynkowego nastroju wieczorem!!! :sorry:

Buziaki!!! :happy:

li-6403.png

KubyMamo ale Ci zazdroszczę, ja już dawno nie byłam sama z M ale w sobote oddajemy ją do dziadków to może wtedy nadrobimy walentynki

Monisiu Kochana nie poddawaj się...wiem że jesteś silna i dzielna... teraz tylko potknęłaś się na drodze życia...ale głęboko wierzę że uda Ci się podnieść i z optymizmem spojrzeć w przyszłość...modlę się o to każdego dnia...wierzę...wiem że szczęście jeszcze zapuka do Waszych drzwi...tulę Was do serduszka...

Majciku(*)...

Moniko zadne slowa nie ukoja Twego bolu...pamietaj ze my tu jestesmy...wyciagamy rece zeby wydostac Cie z tego dolka...
calym sercem jestem z Toba:tak:Czekam.....

Moniko Marcinie jestem z wami ......wiem że wam baaaaaaaardzo cięzko!

Nie wiem co napisać bo to i tak nie ukoi waszego bólu!!!!

Ale wierze że nadejdzie lepszy czas dla was ......mocno się o to modlę!

Madziu czekamy na fotki i żebys coś napisała jak było!!!!

Pewnie pięknie ale i też wzruszająco tyle chorych dzieci..............łzy cisną sie do oczu!!

Pozdrawiam !!!
Magdulenka z Nadią i Zuzią

(*) Majeczko tęsknimy...........

Serce Malwiny

Moniczko, ściskam Cię mocno. Nie wiem co napisać. Nawet ja, obca osoba, gdy widzę w Twoim podpisie zdjęcie Mai... to otwiera mi się jakiś kranik i łzy lecą strumieniem. I tak oto sobie płaczę razem z Tobą kochana, choć na odległość....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry