Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
oj Mońcik...........kochana ty nasza.....trzymaj się .......... jesteśmy myślami z Tobą ....co dzień modle się za Wasze dziewczynki i za Was........ tylko tyle mogę
Moniczko tule Cie mocno...Wiem ze Ci jest ciezko ale i wiem ze sobie poradzisz,jestes silna,potrzebujesz tylko czasu...My jestesmy tutaj z Toba i dla Ciebie i dla Marcina tez...pamietajcie o tym...
Walentynka odemnie dla wszystkich e cioc i e wujkow
Mam nadzieję, że Monika już wyszła z dołka. To taki ciężki okres. Są krótkie momenty, że jest trochę lepiej, ale niestety więcej jest tych smutnych - tęsknoty i bólu. Oby ten okres jak najszybciej minął i uśmiech częściej gościł na twarzy Moni...
Ciekawe jak się udała wizyta Madzi na oddziale?
Zdrówka dla Zuzi!!!
Buziaczki dla Calineczki Weroniki! ;-)
My z mężem pojechaliśmy do Olsztyna do kina ("Lejdis" -polecam, świetny film!), a potem na obiadzik do SFINX-a. Bez Kubusia, dawno tak nie mieliśmy. ;-) Z drugiej strony tęskniłam za synkiem...
Monisiu Kochana nie poddawaj się...wiem że jesteś silna i dzielna... teraz tylko potknęłaś się na drodze życia...ale głęboko wierzę że uda Ci się podnieść i z optymizmem spojrzeć w przyszłość...modlę się o to każdego dnia...wierzę...wiem że szczęście jeszcze zapuka do Waszych drzwi...tulę Was do serduszka...
Moniko zadne slowa nie ukoja Twego bolu...pamietaj ze my tu jestesmy...wyciagamy rece zeby wydostac Cie z tego dolka...
calym sercem jestem z TobaCzekam.....
Moniczko, ściskam Cię mocno. Nie wiem co napisać. Nawet ja, obca osoba, gdy widzę w Twoim podpisie zdjęcie Mai... to otwiera mi się jakiś kranik i łzy lecą strumieniem. I tak oto sobie płaczę razem z Tobą kochana, choć na odległość....