reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam i ja...

Testy zdałam :-):-):-)
Tylko zaraz po nich dowiedziałam sie ze u mojej mamy wykryto komórki rakowe...:-( strasznie nas ta wiadomość dobiła...oj bardzo!!!
Dziś była w Poznaniu na rozmowie z lekarzem...narazie rozmawiałam z nią tylko telefonicznie ale mówi że nie jest tak źle...że w środę ma jechać na badania. Ufam że mimo wszystko jakoś sie ułoży.....i ze po dokładnych badaniach powiedzą że to nie rak!!!!
Madziu gratuluję zdanych testów:tak:
bardzo Ci współczuję z powodu Mamy...wiem co czujesz bo kilka lat temu przechodziłam przez to samo...

jestem , żyję dojechałam :-);-)
super...

W święta organizuję imprezę rodzinną na około 20 osób i nie wiem, czy nie porywam się z motyką na słońce...:baffled:
z pomocą Męża na pewno dasz radę:tak:...
trzymaj się bo pogoda niestety nie sprzyja:-(...

u mnie pogoda też pozostawia wiele do życzenia...pochmurno i buro...a zdawało się że wiosna już tuż tuż:baffled:...coraz mniej wierzę że w Święta zaświeci dla nas słonko:-(...
pozdrawiam i miłego dnia e-cioteczki

reklama
Witam i ja u mnie pogoda w kratkę raz słońce..........raz wiatrzycho okropne !!
Ale witam się pogodnie i słonecznie kochane cioteczki!!!!!
Mamo Kuby na pewno dasz radę z imprezką wierzę w Ciebie jak ja lubię takie rodzinne spotkania ..........ach az sie rozmarzyłam

Moniczko a jak po wizycie w Gryfinie !?

Doris całuski dla Dziewczynek!

Ja pamiętam pszczółko (*)...................

Miłego dnia wszystkim zyczę!!!!!!!!

Dzień dobry cioteczki :)
Gryfino zwiedziłam, spotkanie na żywo...niesamowite!
A teraz, teraz już spowrotem Szcz-in i balanga z Calineczką, bo reszta towarzystwa wybyła z domu - dajemy sobie radę.
Poproszę już o wiosnę :tak:

A to bardzo się cieszę Moniczko że wizyta się udała!!;-):-)

A z Calineczką dasz rade kochana to złote dziecko !
Tak więc miłej balangi dziewczynki oj na pewno jest super znając zdolności naszej Weronisi!!!:-D:-D
Całuski dla was kochani !!!!:happy2:

cieszę się że wizyta w Gryfinie się udała...
ooo...to teraz sobie pobalujesz Moniu troszeczkę:-D...
ściskam Cię bardzo mocno...ucałuj Calineczkę...

i ja też proszę już o wiosnę...

I MNIE MIŁO, ŻE WIZYTA W REALU SIĘ UDAŁA:tak:
DOBREJ ZABAWY WAM ŻYCZĘ....:-D
JAK COŚ...RESZTA RODZINKI WRÓCI....TO ZAPRASZAM DO MNIE KOCHANA, CO BYŚ SIĘ NIE NUDZIŁA:tak:, DOMIŚ Z CHĘCIĄ ZABALANGOWAŁ BY Z E-CIOTECZKĄ:-D:tak:
SERIO:) JEŚLI MASZ KOCHANA OCHOTE NA KAWKE I CIACHO, ZAPRASZAM DO NAS!

Ja też zyczę spokojnej nocki !!!
Kolorowych i ślicznych snów!
Do Jutra dziewczyny pa pa buziaczki!!!!!

Witam serdecznie po przerwie... trochę cienko u mnie z czasem na BB, Maks ma zapalenie ucha, męża nie ma, ja mam pracę do zrobienia.... achhhhh ciężko ciężko!
Najbardziej szkoda mi cierpiącego maluszka, na szczęście leki pomagają ale i tak czuje potrzebę uwieszania się na mnie najlepiej non stop.... no najwazniejsze żeby biedaczek nie płakał i żeby go nie bolało. Ma też brzydkie gardło.
Lekarka mówi, żebym go nie całowała bo się zarażę. Przepraszam bardzo jak ja mam nie całować chorego dzieciaczka, który sam prosi o buziaka :sorry: Nie ma takiej opcji!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry