ücretsiz ilan verebileceğiniz alıp satabileceğiniz e tizaret sitenize hepiniz davetlisiniz trinkmarket.com
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej! Mam na imię Pamela ( możecie mi nie wierzyc ale naprawde) mam 21 lat pochodzę z małej miejscowości niedaleko Warszawy. Jestem w 12 tc. O ciązy ja i mój narzeczony dowiedzieliśmy się w wigilie
Taki prezent pod choinke. Jestesmy ze sobą ponad 4 lata. Obydwoje studiujemy i pracujemy w warszawie pracujemy w centrach handlowych ja w sklepie on jako ochroniarz. Jestem na 2 roku psychologii. Z racjii kierunku strasznie się boję o kruszynkę żeby bylo wszystko w porzadku lekarze mówią że jest wszytsko ok. Ale cały czas mam takie myśli.. To moja pierwsza ciąża i obydwoje wyczekujemy kruszynki koło 14 sierpnia;-)
:-), dlatego mam nadzieję, że cała ciąża przebiegnie spokojnie, a maleństwo będzie zdrowe!!!!! I tego samego życzę Wam wszystkim!!!!:-)Cześć Jaga, też jestem z Poznania i też spodziewami się pierwszego maleństwa...
A z której części Poznania jesteś? Ja mieszkam na grunwaldzie