reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

przepisy dla karmiącej mamy

reklama
Faworki::
mąka 2szkl,cukier,pół łyżeczki,4 żółtka,3/4szkl gęstej śmietany,spirytus 1 łyżeczka,sól
do smaku,cukier puder do posypania,tłuszcz dosmazenia.

Do przesianej mąki dodac sol cukier żoltka spirytus śmietane.
Zagniesc ciasto,powinno miec konsystencję ciasta na pierogi.
 
Pearl ja mialam nawet przepis ze do srodka nic cukru si nie dawalo poniewaz cale je obsypujesz cukrem pudrem i to w zupelnosci wystarcza:-)
 
reklama
Do góry