reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

przepisy kulinarne stycznióweczek

wiem, wiem, tak mi się nasuneło. Swoją drogą dasz radę zjeść 10 na raz? Ja zjadam 2-3 sztuk..... rocznie :-)

reklama
przegapilam!! rocznie?????????????????????????
w zeszlym roku zjadlam 8(w tlusty czwartek):-)
srednio jak kupuje takie swiezynki to 5 wciagne bez problemu:tak::-p

ja mam przepis na pyszną sałatke z kurczaka warstwową (duużo kalorii :-D )
pierś kurczaka gotujemy w całości w osolonej wodzie. po ogotowaniu kroimy w kostkę. oryginalnie jest tak, ze wykąłdamy te miesko na talerz i smarujemy majonezem. ja robie tak, ze meiszam meiso z majonezem w misce i nastepnie wykładam na talerz. na miesko z majonezem kładziemy usmażóne pieczarki, na pieczarki usmazoną na złoto cebulkę (2 średnie powinny wystraczyc), na cebulke kładziemy podsmażona marchewkę. góre ozdabiamy majonezem lub nie:-D
pycha, tylko dosć tłusta.

Ostatnia edycja:
Przecież tłusty czwartek już w tym tygodniu! Ależ ten czas leci.... Ja też poproszę o pączkowe przepisy. Mam ambitny plan, że w tym roku sama zrobię.

Ja tam pąki kupię, bo niby dla mnie i M. mam smażyć? Nie opłaca się :no:, zresztą on w pracy zjada z 10 (szef stawia) a ja góra 2-3 przez cały dzień wcisnę.
Martuchaa ty pączkożerco :szok:.
Ale nad faworkami się zastanowię ;-), piszcie przepis :tak:.

na pyszne pączusie juz sie szykuje, w tłusty czwartek zawsze lepiej smakuja. Kiedys robiłam sama z nadzieniem z rozy, ale teraz przy Julce to nawet sie do tego nie zamierzam zabierac. Wybiore przepis z pojsciem do cukierni:-D

reklama
Do góry