reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przystanek kulinarny

reklama
My wczoraj na kolację jedliśmy - "stuningowaną" mrożoną,bo pizzy się chciało,a robic nie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-).(Kupuje zawsze te z Netto"z szynką" ,pakowane po 3,najtańsze;-),ale sa bardzo dobre po dołożeniu szynki i sera:tak::-D)Koncentrat tylko Pudliszki się nadaje ,ewentualnie jeszcze Dawtona daje radę,inne sa do niczego- jak dla mnie to "rozcieńczony ketchup",a nie koncentraty....

happy a ja taką do przeróbki to jeśli już to z biedronki z pieczarkami. Też dokładam szynke, albo parówki i mazarelle. Ale to już mi się naprawdę nie chce nic robić

Ale robicie smaka z tą pizzą. To chyba też zrobię, ale to jutro, bo na dziś już mam obiad .
Kiedyś w tv jakiś włoski kucharz dał fajny przepis na ciasto - PYCHA i sos do tego.
zdążyłam spisać całą " procedurę" hehe
Robiłam tą pizzę. Poprostu niebo w paszczy:-D

Elusia do dawaj całą recepturę ;-) mi się nigdy pizzy robić nie chciało, ale po wczorajszej nabrałam chęci :-)na robienie pizzy. A że gości mieć będziemy teraz to się przyda oj przyda.

reklama
Do góry