reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszłe i obecne mamusie z Bielska-Białej i okolic :)

Oj pamiętam jak to było:-D A teraz w przyszłym tygodniu już do szpitala na cc jadę i nie mogę się doczekać kiedy przytulę swojego juniora. Życzę lekkiej ciązy bo moja dała mi trochę w tyłek:sorry2:

reklama
Witam Miss :-), Gratuluję podwójnego szczęścia. Dużo odpoczywaj, póki masz na to czas, bo po porodzie już może go nie być tak dużo;-).
Ja właśnie zakupiłam pierwsze ciuchy dla Szymusia. A mój mąż jak się wkręcił w ciuchowe szaleństwo:-D. Dziś znów jedziemy do sklepu.
Mamba, ale Ci fajnie, już za niedługo będziesz miała dzidzie przy sobie:-D. Myślałam, że ciąża będzie się wlekła niemiłosiernie. Jeszcze niedawno było 5tc a już jest ponad polowa:-) Wszystko już macie dla niego przygotowane?

Patusia już raczej tak:tak:Dzisiaj byłam w ciuchaczu bo wrzuclili jesienno- zimowe ciuszki i obkupiłam juniora w kurteczki, polarki w sumie wydałam 70 zł ale w porównaniu z tym co jest w sklepie to za tyle rzeczy to i tak mało :tak: A rzeczy jak nowe. Jak dostanę kolejną wypłatę to się tam wybiorę jeszcze raz bo naprawdę szkoda takich śliczności za tak niską cenę :tak:
Dziewczyny smutno tu bez Was :-(

Mamba a w jakim ciuchaczu byłaś? ja byłam w biga na 1 Maja i na Komorowickiej- wyciągnęłam męża to się wkręcił i jaki był z siebie dumny jak znalazł cudny sweterek :-). Poza tym na allegro też można wylicytować fajne zestawy. My 210 zł mamy 44 sztuk ubrań na zimę (bluzki, spodenki, pajace itp). Już nie mogę się doczekać aż przyjdzie paczką :). Zapewne nowe rzeczy dokupimy też na allegro. Znalazłam fajne śpiochy z napisami- "kibicuje z tatą", "kocham mamusie" i różne takie cuda:-)

Witaj Miss - moje podwójne gratulacje dla Ciebie :)

Patusia tylko pozazdrościć, bo to rzadkość żeby mężczyzna chciał się wkręcić w takie ciuchowe szaleństwo!

Mamba to prawda w ciuchaczu można znaleźć niekiedy suuuper rzeczy, albo nowe jeszcze z metkami albo założone 1 raz. A w sklepach takie maleńkie ciuszki kosztują naprawdę bardzo dużo, w szczególności takie grubsze rzeczy sweterki, kurteczki itd...

To mówicie dziewczynki ze do Bigi warto się wybrać? Dużo tam jest ciuszków dla najmniejszych dzieciaczków? Ja tam sporo rzeczy kupiłam ale w moim rodzinnym mieście, a w Bielsku jeszcze nie byłam...

Ja staram się zaglądać na forum jak tylko mam chwilkę, ale same przekonacie się jak to jest jak Wasze maluszki pojawią się na świecie - wszystko kręci się wokół nich... jak mój Karolek zasypia to nie wiem za co najpierw się brać bo wypadałoby posprzątać albo coś ugotować, a tu jeszcze wielka sterta ubrań do prasowania... a jak ładna pogoda była to żal było siedzieć w domu więc do południa chodziliśmy na spacer taki 2godzinny i popołudniu drugi nawet dłuższy, a obowiązki domowe czekały...

W piątek jadę sobie do rodziców i zostanę tam 1,5tygodnia bo 23.09 chrzcimy małego. Poszukiwanie ubranka na chrzciny też trochę trwało, bo nie chciałam takiego typowo na chrzest, jakieś garniturki na jeden raz i niewygodne koszule też nie wchodziły w grę. Szukałam, szukałam i udało mi sie stworzyć fajny komplecik, który potem mogę jeszcze wykorzystać. Chyba jeszcze będę musiała dokupić jakiś grubszy sweterek, bo nie wiadomo jaka pogoda będzie, a dziś jest straszna zimny i deszczowo. Brrr nigdzie się nie ruszam...

Sosinka koniecznie się wybierz do Bigi. Można tam znaleźć takie cudeńka, że szok:-D. Fajne rzeczy były na taką jesienną porę (sweterki, kurteczki). Ja byłam tylko na wycenie, nie wiem jak sytuacja z ciuchami na wagę. No ja się nie dziwie, że młode mamusie zaglądają tu teraz rzadziej, dzidzia pochłania pewnie tyle czasu, że jak już uśnie to człowiek marzy tylko o odpoczynku:-). Teraz rodzice Ci pewnie z chęcią pomogą przy synusiu:-).

Sosinka ja tez polecam bige bo naprawdę jak już pisałam warto tam zajrzeć :tak: Ja pewnie przytargałabym tego o wiele więcej ale i tak sporo wydałam choć w porównaniu ze sklepem to grosze za taką ilosć.
Co braku czasu to pewnie się przekonam już za niedługo i powiem Ci nie mogę się doczekać. Raz że już nic mi się nie śni tylko dziecko a po drugie te tabletki co biorę mnie wykończą więc chce już z nimi skończyć:tak:
Jak będziesz jednak mogła to zaglądaj czasem i napisz co tam u Was :-)

hej, ja jestem cały czas, zaglądam tu, a nie piszę bo nie wiem od czego zacząć, muszę się jakoś nauczyć krótkie posty pisać bo jak już zacznę to skończyć nie mogę... piszę na sierpniówkach i jeszcze mi wczoraj przyszło do głowy czytanie dawno zapomnianego wątku luty 2011 i tam się nawet rozpisałam... i tyle mi to czytanie i pisanie zajmuje że sama na siebie jestem zła że tyle przed kompem...

u mnie wszystko OK, leci pomału, w miarę wszystko ogarniam, obie córeczki grzeczne, jest super. Hania czasem pomarudzi i przez kilka godzin zaabsorbuje mnie tak że nie mogę nic zrobić, ale potem śpi drugie pół dnia to nadrabiam. jedyne co zaniedbuję to własne jedzenie i pilnowanie diety, bo mam jakiś taki jadłowstręt że na nic nie mam ochoty i potrafię przez cały dzień zjeść jedną kanapkę... za to nie mogę się powstrzymać od kawy, właśnie skończyłam pić drugą dzisiaj i najchętniej bym zaraz szła robić trzecią...

Mamba
- to już bliziutko do końca jesteś :) super :) doczekałaś się! no i jak ten czas leci! niedługo będziemy znów w Equinoxie skakać :) bo mam zamiar podjechać czasem, mam nadzieję że mi starczy czasu na wszystko co mam zamiar robić :p

ok idę gary myć i zrobić sobie coś na obiad póki młode śpią... buziaki dla Was wszystkich, postaram się odezwać znów niedługo... ;)

reklama
Olga ty to mama torpeda jestes. Ja w poniedzialek lub we wtorek ide do szpitala i mam zamiar wrocic juz z moim juniorem. Jak mnie beda chieli odeslac to wbijam zeby w pierwsze lepsze lozko i zostaje nie ma bata. Olga a jak tam remont ? Wiem ze trwal a o teraz to nie mam pojecia no i do equinoxa sie wybieram ale za jakis cza. Jak tam wpadne to cale studio bedzie moje:p

Do góry