reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

pamela &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-)

truskaffka no to gratuluję córuni :-):-):-)

agnes ja to juz tak myslałam o tym,że u Ciebie to sie chyba cos zaczyna jak kilka dni temu napisałaś o tych bólach krzyżowych, także myślę, zo to dzis w nocy lub najpóźniej jutro sie zacznie (ale bardziej dzis obstawiam:-))

ilonka ja to jestemn laik jeszcze w tych sprawach, ale moja kumpela pije baaardzo duzo wody na mleko... Ona wypija spokojnie ze 2-3 litry samej wody dziennie i póki co to chyba jest ok, także to też możesz pić:-)

Dziewczyny błagam pomóżcie !!!! Piersi mnie strasznie swędzą i już nie mogę sobie z nimi poradzić :-( HELP !!!!! Macie jakieś sprawdzone sposoby?? Bo brzuch mnie w ogóle nie swędzi ...

Ostatnia edycja:
reklama
a ja byłam u dentysty potem pojechałam na zakupy kupiłam pieluchy huggies bo były w promocji
a teraz zaczyna mnie boleć ten ząb ub zęby bo dwa mi niby zatruł i dopóki nie urodzę to nic robić nie będzie ale teraz to na serio tak daje mi popalić że noc na pewno nie prześpię :( nie wiem co mam teraz robić :no:

Truskafffka, to świetne wieści!!! Trzymam kciuki za Amelkę ;-)
Pamela, kciuki meeeeeega mocno zaciśnięte!!!!!!!!!!!
Aniu, ojj, nie zazdroszczę bólu zęba. Mój m właśnie też wybył do dentysty, ciekawe, w jakim stanie wróci...
Róziu, ja od początku smaruję się oliwką (brzuch i piersi) i balsamem (resztę) Babydream fur Mama z Rossmanna i nic nie swędzi i nic się nie dzieje. Może spróbuj! A pod prysznic zamiast żelu używam płynu do kąpieli z tej samej serii. Naprawdę polecam ten zestaw, a i pieniądze niewielkie.
Agnes, to informuj nas w miarę możliwości! Trzymam kciuki!!!
Ilonko, no mam nadzieję, że i u ciebie w odpowiednim czasie zagości taka różowa suszarka :tak:

Ostatnia edycja:
hej! na razie jestem z wami. byłam na zakupach i póki co się uspokoiło. nie bolą ani plecy ani brzuch. młody troszkę leniwy ale jak czasem zapoda kopniaczka to już porządnie zaboli. a poza tym rozpycha się czasem tak że brzuch faluje na wszystkie możliwe strony. niby pod koniec maluch ma prawo być spokojniejszy. byle do piątku do wizyty.

zobaczymy jak noc. jakby coś się działo to wyśle smska ilonce. ale liczę że jeszcze chociaż kilka dni posiedzi. po niedzieli jakby co może wyskakiwać.

dzisiaj naprawdę myślałam że się zaczyna. tak źle się nie czułam jeszcze. ból brzucha i krzyża promieniujący. do tego lekka biegunka i mdłości. ale przeszło. więc chyba mnie na razie straszy.

dobra uciekam na dzisiaj. biorę prysznic i do łóżka. mam nadzieję na spokojną noc. ale jakby co będę informować. miłego wieczorku

ja dopiero z pracy wróciłam,jak jest robota to nie ma że boli...M.test widział i mówi że jak ja 2 kresek nie widzę to idziemy wpierw do okulisty:sorry:.test na rano zakupiony,jak tylko wysikam to dam znać.boję się bardzo:baffled:.dzieki Kochane za kciuki,umieram z głodu więc zrobię napad na lodówkę i do wyrka! truskaffka gratuluję córeczki!!!! dobrano Kochane,miłej nocki!

Pamela nie mnogę sie w takim razie rana doczekać :-)

Kasia dzięki za info...No ja niby też się oliwką i jakimś tam balsamem smarujęm, ale nie jestem regularna i mo że to jest powód... Sama nie wiem, ale tak swędzi,że jak bym mogła to do krwi bym sie dodrapała... czasami mi takie ślady zostają ... A teraz wrzucę Wam zdjęcia moich zdobyczy lumpeksowych :-) Co prawda chciałam unikać różu, ale nie da się, bo wyszstko praktycznie różowe :-(

DSC05805.jpgDSC05806.jpgDSC05807.jpgDSC05808.jpgDSC05809.jpgDSC05810.jpg

Ten ostatni komplecik, to z pepco :-) A ten misiowy kombinezonik za 18zl kupiłam :-) No żyć nie umierać :-) Co prawda taki barzdiej chłopięcy, ale dodatki dam fioletowe i będzie git :-)

Dziewczynki Witam wieczorowa pora!truskawka gratuluje coreczki,a sylwii syneczka :)rozia tobie tez gratki za udana wizytke a lori na szczescie na strachu sie tylko skonczylo :)piateczko i dziama pozdrawiam :)pamela ja tez po cichutku kciuki zaciskam:)aga a Tobie. zycze,zebys urodzila etedy,kiedy Tobie samej bedzie odpowiadac;)kasiu ale fajna suszareczka:)ilonko ciesze sie,ze zadne mochery cie w tej biedronie nie staranowaly ;)nie poddawaj sie z tym karmieniem :*wszystkie,ktore zapomnialam serdelecznie pozdrawiam :)Anie i cala reszt :)

agnes jak coś to pisz !!!!!!!!!!!!!!!!! ale po tych objawach co piszesz to poród juz bliziutko,,,,,,kto wie moze w nocy sie juz na dobre zacznie :-p:-p ale jednak moze Oluś pójdzie Ci na ręke i poczeka te pare dni:-D :tak:
biapl jak sie czujesz kochana ???????????????????????
Pamela to jutro rano lądujesz w tabelce niżej ---------> jestem tego pewna :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
Rozia --------- choruję na ten kombinezon misio........ na necie piekielnie drogie...:tak: także prawie darmo kupiłaś.....a reszta ubranek oczywiscie super !!!!!!!!!!!! hmmmmmmm ja sie zastanawiam nad tym śpiworkiem do spania........ chyba Roszpunka ma taki dla Maksia...muszę wypytać czy sie sprawdza........... :tak:
Mnie tez zwędzą cyce,,,,,,,i w ciązy tez swędziały.... smarowałam oliwką( babydream) ale teraz jakoś nic nie pomaga ..... a przeważnie mnie swędzą ( swędziały) jak miałam za dużo mleczka ........
Anulka współczuję bólu.........:-:)-:)-:)-:)-( biedna....
dziama ja to nawet nie wiem co to za technika :sorry::szok::szok: o co chodzi w niej ?????? :szok:

Uciekam lulać .........:-D:-D:-D DOBRANOC GWIAZDUNIE !!!!!!

KURCZE ZACZYNAM SIE MARTWIĆ O KATY ..........:-:)-:)-:)-(

Jeszcze raz dziękuję za dobre słowa o Maluszku :D mnie uśmiech dziśnb z buzi nie schodzi, tak się cieszę że berbeć zdrowo rośnie :D

Rozia
cuda upolowałaś:D SUPER!!
Agnes czekamy na wieści...powodzenia!!
PAmela &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte za teścik:tak:

nie pamiętam co miałam pisać jeszcze...
fotki na grupie wstawiłam :) słodkich snów :)

reklama
U Katy raczej wszystko w porządku pisałam z nią wczoraj wieczorem mówiła ze jest zmęczona i gotuje obiad mezusiowi i marzyła o prysznicu:-p tyle wiem.

Do góry