reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzięki dziewczyny za Kciuki i Troskę!!!! Naprawdę Kamień mi z serca spadł jak zobaczyłam tą fikającą mordeczkę :-)
Także Stawiam Wszystkim Coś do Picia!!!! II trymestr czas zacząć:tak:

i dla tych co nie mogą hihi

Ilona fotkę zrobię teraz na spokojnie :) znaczy mąż mi zrobi, jak dojedzie do domu, to pokażę aktualne mieszkanie Rybci :)
Gratuluję polowania na proszek, jest sukces :-p
ujć, tulę z powodu piersi...niestety pewnych rzeczy nie przeskoczysz.. ale dołączam się do rad Lor :)
Rozia gratuluje udanej wizyty i dobrych wieści:-)
Kasia haha zdjęcie suszarki mnie powaliło:tak::-D:-) super że się trzymasz dzielnie :)
Ehhh przykro mi z powodu Łosiczki :( tak się posypało ... :(
Roszpunka ach...miód na serce, nieprawdaż ? Ukochaj Maksia:-)

dziewczyny ja tak tylko na sekundkę bo z pracy a dokładnie z kibelka,bo nie wytrzymałam i zrobiłam test:angry:,widzę cien cienia kreski chyba ze to moja wyobrażnia....problem polega na tym ze kreska kontrolna też ledwo widoczna.......cholera....wracam do pracy będę potem

jestem i ja ponownie. ale nie wiem czy nie dam wam dzisiaj znać że jadę na IP. czuję się nie najlepiej. niedobrze mi. brzuch co jakiś czas pobolewa i te plecy. kibelek też juz kilka razy zaliczyłam. do tego mroczki przed oczami.

teraz jest troszke lepiej ale miałam już mega kryzys. nie wiem jak będzie do końca dnia. pojadę jeszcze na zakupy troszkę się poruszam może sie uspokoi. ale boję się nocy. nic zobaczymy. najwyżej młody się pojawi już teraz.

truskaffka gratuluję córeczki. no i jak wspaniale się czyta takie dobre wiadomości

roszpunka
pierwszy uśmiech to coś wspaniałego. uściskaj Maksia

Pamela- siedzę cicho i zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Agnes za ciebie też kochana coś sie chyba coraz bardziej rozkręca ciekawe czy syneczek się zdecyduje już czy poczeka jeszcze.

Panie mam pytanie bo Wy zdolne i twórcze bestie jesteście czy z techniką decoupagu miała któraś doświadczenie ??? Katy może ty? hop hop

truskawa ale cudna nowina- bedzie parka czyli wszystkie dzieci w domu :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: :laugh2: mimo wszystko po cichutku gratuluje pipeczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech rosnie zdrowo :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Roszpunka nie ma nic piekniejszego niz usmiech własnego dziecka :-D:-D:-D juz niedługo Maksio bedzie śmiać sie w głos jak Pawełek..... swoją drogą zdziwiona jestem ze takie dziecko juz smieje sie w głos, oczywiscie zdarzyło sie to pare razy ale jednak :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: czyli nie tylko u mnie sępy oszczędziły proszek na rzecz ćwiartek z kurczaka w piątek
agnes jak cos to pisz czy tutaj czy jak nie zdarzysz to esemesiaka o kazdej porze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale mnie sie cos zdaje ze to JUZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-):-):-):-):-):-):-)

pamela a nie mówiłam ????????????????????????????????????? :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: jutro powtórz test rano :tak::tak::tak::tak::tak:

zapraszam na szarlotkę ......... :-p:-p:-p:-p:-p:-p

dziękuje WAM kobietki moje kochane........ karmi kupie bo tez to słyszałam......... cherbatkę mam w domciu ale nie z hipp tylko inna ale tez bede pic wiecej niz 2 dziennie ...... i moze jakos to bedzie ......... jeszcze do niedawna sciagałam bardzo duzo mleka i byłam strasznie szczesliwa z tego powodu bo z Jasiem ledwo 50ml sciagałam z dwóch cyców.......no ale bede kombinowac i moze jeszcze pokarmie chciaz 2 miesiace choc w dzien !!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Agnes trzymaj się, dawaj znać jak się czujesz
Pamela Jejjjjj...trzymam mocno Pełne Nadziei Kciuki!!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry