• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

I ja sie melduje ... lece na grupę :tak:

U nas pogoda przepiękna :) po obiadku zbieramy dupki i na sapcerek :) Może skoczy sie gdzieś do kawiarni na kawusię i ciacho jakies dobre........ bo mało co zostało tej szarlorki a ma wpaść tesciowa do synusia złożyc życzenia hehhe !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miłego słoneczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Roza_ oj tak :-) wiadome, że tragedii nie ma, ale kobiece oko jest bardziej wrażliwe hahaha :-D

oho widzę, że tego weekendu na za dużo pozwalają sobie mężowie i psy ;-) to cholery jedne :-)

Piąteczko- znając kobiety każda by tak zareagowała więc luzior :) Swoja drogą laska rzeczywiście przegięła jak dla mnie - ogólnie jak słyszę o kobitach "treserkach" jak je nazywam to mnie łamie jak można chłopa jak przynieś wynieś pozamiataj traktować. Rozumiem pomaganie sobie itp ale wszystko ma granice.
Ilonka- to uściskaj tego swojego m:* Jak prawko byłaś juz?

Mój miś będzie a jakieś pół godz JUPI już się doczekać nie mogę zostaje do wy lub środy więc moze być mnie mniej :) no i po @ już chyba wiec same rozumiecie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry