• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Piąteczko - no to będą jakieś przeprosinki :) Mój ostatnio do rany przyłóż jak mu na ambicję wjechałam że zaniedbuje mie ostatnio jak 19 lat po ślubie...bo mu się zabieganie i romantyzm wył. Uroniłam łezkę i już jest inaczej :)
Paula- ale nie za wcześnie w tym sensie co napisałaś :0) w cyklu za wcześnie heheeh chyba jeszcze żadna nie zaszła w4dc :) ok mogę być pierwsza nie ma problemu
Róża - a jak sie Ty czujesz?

dziama86 oj ja gapa, no faktycznie, przecież Tobie dopiero co skończyła się @... :tak:
a jak długo jesteście ze swoim połówkiem? bo mój to chyba też zaczyna popadać w syndrom "stare dobre małżeństwo..." :crazy:

piąteczko jaka z Ciebie biurokratka, wszystko na papierze hahaha
;-):-D

edit.: Roza_ znam ten ból, mój to też nałóg :angry:

dziama86 a to widzę, że mój ma prawo do tego... :tak: bo My już prawie 3... muszę mu chyba kubeł zimnej wody wylać na głowę co by się nie rozpędził za bardzo :-D

edit.: Roza_ mój to jak gra na psp3 to też czasami popatrzę... ale czasami to mnie coś trafia jak przegina
:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry