• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Roza_ ja właśnie chcę zakupić zieloną i białą, bo po odstawieniu tabletek anty mam lekkie problemy z cerą... :-( tylko właśnie poszukuję dobrej i sprawdzonej firmy :tak: niekoniecznie super drogiej ;-)

piąteczko udanego wypadu :-)

hejka

poooospałam dziś cudnie, a jak oczy otworzyłam znajomi dzwonili co robimy i czy mogą wpaść hehe no to mamy spontanicznie zaplanowaną niedzielę :) Mati w siódmym niebie...bo to Jego Kochana Natalka przyjeżdża :)
Częstuje zatem murzynkiem...bo potem już nie będzie czym hahahaha

u nas pogoda śliczna, słonecznie, cieplutko, powłóczymy się nieco ;)

Agnes
pięknie sobie radzicie z Olkiem, wiadomo że ten pierwszy okres łatwy nie jest, musicie się siebie nawzajem nauczyć, ale serio możesz być z was dumna ;)
Viola no tak jest, z ciąży potem tych kopniaczków najbardziej brakuje, więc chłonę teraz te chwile i upycham w pamięci ;)
fajny wózeczek :) i praktyczny a to najważniejsze :)
Katrina Witamy, nie marudzić tylko pisać proszę co u was ;)
współczuję nocki
Piąteczka haha mówisz że krucho dzisiaj ...:-D
to się poszalało...ujć doczytałam, nie lubię jak na imprezach takie akcje wychodzą..ehhh
a scenę też bym zrobiłaaaa ooojjjj ziemia by się zatrzęsła...
no i ogólnie...laska dzifffna:baffled:
za to mama obłędna :D
no i też przelewam na papier co mi leży an serduchu jak nie mam siły gadać, pomaga
czuję godzenie u was ...piękne będzie hihi
Losiczka zdrówka, padłam znów z tymi lodzikami od Marcinka:-D

Chłopów ustawicie ...spokojne wasze rozczochrane, tupnąć nogą od czasu do czasu trzeba

Roza nooo:szok: nie wiem jak to się stało:szok: :-D
Paula no widzisz, zdroworozsądkowe podejście masz ;)
Ilona miłego dnia, u nas też pięknie :D
Dziama szalej:cool2:

Miłej niedzieli ;)

Ilonko wszystkiego naj dla M :-) Niech chłopina zdrowy rośnie ;-) I grzeczny :-)

Piateczko też nie lubię imprez z takim zakończeniem ... A co do rozgrzeszenia, to moje masz całkowite :-) Ja swojemu kiedyś akcję ( co prawda małą, ale jednak ) zrobiłam o to,że pocałował jakąś swoją koleżankę (którą ja pierwszy raz na oczy widziałam ) w rękę, bo mojej mamy nie całuje w rękę na przywitanie, a jakieś obce baby będzie całował :-) Co prawda to dawno było, ale do tej pory pamietam :-) Ja to w ogóle mam silne poczucie własnej przestrzeni i nie lubię jak mnie obcy dotykają, więc nie podoba mi się też,żeby mój m obce baby dotykał :-) Taki mam odchył :-) A tym bardziej jakieś zbliżenia ze swoją byłą ... Także ja jestem po Twojej stornie :-)

Paula ja Ci też polecam te z bielendy, bo są barzdo fajne i ta zielona jest właśnie na syfki i takie tam... Z tym,że nie ma chyba maseczki z glinki silikonowej czy Peel off ( czy jak to się tam pisze :-) ). Glinka ma to do siebie,że to taka papka się zrobi...

losiczko rozwalasz mnie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry