• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam sie i ja!znow z komory wiec wybaczcie byki.

piateczko u mnie masz rozgrzeszenie, jam bardzo bojowo nastawiona wzgledem obcych bab!

dzieki za slowa otuchy dziewczyny, spoko mysle ze uzalanie sie nad soba juz mi przechodzi powoli,bedzie dobrze :)

edit: grrr.. cholerna komorka,nie skonczylam a juz wyslala!

zapomnialam przez to co mialam jaszcze komu napisac:/

chcialam was jeszcze zapytac, jesli mozna, co to za "grupa" o ktorej piszecie?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mojemu eski pisze jak mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co o nim myślę. A potem on strzela focha a ja czekam aż mnie on pierwszy przeprosi :-D:-D:-D i zawsze to działa bo moj to pieniacz jest .Klepie tą jadaka a potem przeprasza. Chyba Rozia napisała że mu tak dobrze z oczu patrzy :sorry2:Ta napewno :sorry2:

Własnie pojechał na ryby. I dobrze spokój przynajmniej w domu. A wczoraj to mu powiedziałam że sie czulej do kolegi odnosi ( Marcinku to Marcinku tamto ) że przeszło mi przez myśl że może orientację zmienił na starośc :-):-):-) No to niech mu teraz Marcinek lody robi :-D:-D:-D

KatyB witamy Cię :-)

Valkyrie aloha i głowa do góry
;-)

HELP! Potrzebuję namiary na dobrą i sprawdzoną firmę maseczek z glinki… czy któraś może mi coś polecić?
:tak: najlepiej te "silikonowe" które ściąga się z twarzy w całości ;-) Malami123 chyba coś kiedyś wspominała o tych maseczkach, ale nie pamiętam czy mówiła jaka to firma... :-(

edit.: losiczka72 hahahhahaha padłam :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula ja zaraz sprawdzę jaką mam i powiem:-)

Losiczko to dobry chłopina jest, bo mój do przeprosin ojjj cienko:tak:
hahahahah dobre kochana:-D:-D

Val każdy etap trzeba przejść, ale głowa do góry:-)

Katy hej:-) co taka zabiegana??

Paula ja stosuję z firmy Bielenda - Eco care, jest to biała glinka...polecam:-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry