• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Tomek i Justyna trzymam kciuki żeby mały fiknął znowu główką w dół :)
Ilona nono fajniutkie czapeczki :tak:
coś mi się wydaje że doczekacie się trzeciego brzdąca-tym razem córeczki ;)
Zagubiona
WOW jakie wieści :))))))) to czekamy na Naduśkę :tak:
a pokój małej księżniczki wymiata!!!!
Axarai :) trzymaj trzymaj i nie puszczaj :)
Roszpunko trzymam kciuki żeby remont na czas udało się zakończyć :)
łosiczko :( zdrówka
Ania a ucinaj komara..niech na zdrowie maluszkowi idzie hehe

reklama
Jestem Gwiazdeczki moje :-):-):-)

Będę metodą Katy czytać i od razu odpisywać :-) Tak więc:

losiczko dobrze,że udało Ci się zonk ilonką skontaktować w końcu :-):-):-)

Roszpunko a czy tego castagnusa można zacząć brać w środku cyklu??? Czy lepiej poczekać na nowy???

truskafffka w końcu się odezwałaś:-):-):-) No to trzymam kciuki &&&&&&&&

sylwia ja też czasami myślę,że się nie uda, ale zaraz się karcę za takie myślenie... trzeba być dobrej myśli :-)

Ilonko fajnie,że jesteś :-):-):-)

tomek i justyna no to gratuluje wizyty :-):-):-)

Ilonka ta czapeczka niebieska śliczna jest !!!! I ta z różową wstążeczką piękna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-) Ta zielona też jest śliczna, ale mój nr 1, to ta niebieska :-):-):-)

zagubiona ale jaja :-):-):-) To jednak Twoja Nadia będzie naszym pierwszym forumowym dzidziusiem :-):-)

Hej axarai :-):-):-) Moje ukochane kwiaty :-):-):-) Co tam u Ciebie??

Aniu a śpij na zdrowie :-)

Ostatnia edycja:
witam z ranca
katrina niestety to nie jest wazne czy chce czy nie chce nie mam wyjscia i tyle heh tyle dobrego ze wytrzymalam do teraz a nie urodzilam w 28tc

Witam sie slonecznie:-)

Dzisiaj pierwsza???. Nocke przezylam jakos ale nie cierpie:wściekła/y: zapal pecherza:wściekła/y:. Podkoszulki do kolan i co??? Ale jutro juz bedzie dobrze mam nadzieje:sorry2:

Truskaffka gratulacje kochana slij fluidki :-)

Jejku dziewczyny pomalu zaczna tulic swoje malenstwa a dopiero co sikaly na testy. No trudno jakas rownowaga musi byc. Jednym beda wychodzic drugim wchodzic he he

Milego dnia
:-)

Dzień dobry wszystkim.

zzagubiona- wieści rewelacyjne ;) trzymam kciuki zatem aby ten tydzień minął szybko i wszystko ułożyło się dobrze ;)

Losiczko- qrcze ja chyba nie mialam nigdy zapalenia pęcherza, a przynajmniej nie pamiętam, więc nie wiem co to za ból, ale współczuję Ci z całego serduszka. :)

Ilonko- zrobisz dla mnie taką czapeczkę??? i szal dla mnie :)????
Chusta zrobiona! - Robótki ręczne, szydełko i druty. - Onet.pl Blog
Fotografia jest wyrażeniem duszy fotografujacgo: Ostatnie wyroby szydełkowe - czapeczki takie wiosenno letnie dziurawe mi się podobają ;)

Qrcze dziewczyny wczoraj po pracy się musiałam ewakuować ;) bo przyjechał padalec, ale udało mi się nawet z nim nie widzieć ;))) mąż mi wieczorem oznajmia, że braciszek mu ofiarował 100 szt sadzonek świerku, więc powiedziałam, że na działce ich nie chcę, więc jeśli mi je na działce posadzą to zrobię taka awanturę, że będą fruwać z mzmusią (bo pewnie decyzje podjęli wspólnie we troje) i tymi świerkami zanim im wcisnę w tyłek ;))) ale mi ciśnienie podnoszą, więc kochane: (zagubiona, Katka) nabieram sił do tupnięcia nóżką- póki co na szwagra, ale zawsze od czegoś trzeba zacząć. :)

Wyniki krwi: cukier, żelazo i hemoglobina poniżej normy- jak zwykle już chyba ;( i aż dziwne, bo wcześniej przed badaniami zapomniałam i wpieprzyłam śniadanko ;)
Za to po pół roku na teściowej kuchni cholesterol przy górnej granicy, choć zawsze miałam bardzo niski ;( Masakra ;( Reszta w normie ;)

Truskaffka- jak wyniki bety?

Domiśka- jak się czujesz?

Katrinko- kolejna wcześniejsza niespodzianka ;)

Miłego dzionka dla wszystkich ;)

I ja sie witam ;-)
Rozia nie muszę patrzeć na nick i juz wiem kto pisze posta - chyba w zadnych postach nie ma az tyle uśmiechów - uwielbiam to, bo az mi sie zawsze śmieje mordka :-)
losiczka kurcze, znam ten ból, i nienawidze tego, wymęczysz sie ale po furaginie szybko mam nadzieje minie zapalenie !!!!!!!!!!!!
zagubiona ja chyba codziennie CI bede teraz pisać az do porodu ze CI CHOLERNIE ZAZDROSZCZĘ , ze juz lada dzien bo w sumie w kazdej chwili Nadia taka cieplutka wyląduje Ci na brzuszku i usłyszysz najpiękniejszy płacz na świecie !!!!!!!!!!! :tak:
kotuś da radę pożyczyć ten detektor tetna czy nie bardzo ??????????????????

Karolinko Ty mnie rzucasz tak od razu na głęboką wodę ????????????? :szok: powiem szczerze ze dla mnie jeszcze ten szal to wyższa szkoła jazdy bo na na razie "ćwieczę" na tych czapeczkach czy bucikach , wiec jak zabiorę sie za coś wiekszego i bardziej skomlikowanego to nie ma sprawy zrobię ;-)
a czapeczka to która ??????? ta różowe ???????ten kapelusik ??????????????
Roszpunka czyli na razie wszystko na dobrej drodze do zakonczenia remontu ;-) super :-)
truskaffka robiłaś moze test dziś ????? a betka dziś tak tzn wynik ?????????
Ania śpij ile sie da a bąbelek niech rosnie ;-)

MIłego dnia słoneczka ;*
images.jpg

a gdzie Kasia ???????????????????? juz w PL ???????????????

Hej Kobietki :)

Truskafffka niec nie mowie jeszcze tylko &&&&&&
Katka hehehe pewnie odpoczywasz sobie kochana :-D:-D:-D
Jane jak się czujesz??????Jak samopoczucie????

Ilonka czpusie cudusie hehehe :-D

Losiczko zdrówka szybkiego zeby juz Cie nie meczyło

Rozia hehe wstawaj spoichu!!!

No ja w pracy ale zaraz za sprzatanie auta sie biorę hehe taaka pogoda super ,a ze mamy do tego warunki to skorzystam :szok:

reklama
witam,
słońce u nas piękne i trochę mi to pomaga. Cieszy mnie ta wiosna. Nie wiem jak bym przeżyła te wiadomości w zimie albo jesieni. Chyba bym w depresje wpadła...tak więc malami na razie póki co ok.

karolina
a co twój m na to?? Co zrobi z tymi świerkami??

truskafffka gdzie jesteś?? Jak beta?

losiczka ja nigdy nie miałam zapalenia pęcherza ale współczuję bo slyszłam, że to nic przyjemnego. Życzę powrotu do zdrowia.

roszpunka jak remont??

ania, dominika jak się czujecie??

miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry